perjantai, 31 tammikuu 2020 08:08

Kalevi Nummisen 80-vuotissyntymäpäiviä juhlitaan Suomen Jääkiekkomuseossa lauantaina 1.2. - Vapaa pääsy yleisölle klo 13.30-18

Kirjoittanut SJL toimitus

Leijonien ja Tapparan ikoninen pelaaja ja valmentaja Kalevi Numminen juhlii 80-vuotissyntymäpäiväänsä Suomen Jääkiekkomuseossa Vapriikissa lauantaina 1.2.2020. "Kallu" on tuolloin myös yleisön tavattavissa ja jakaa nimikirjoituksia klo 13.30.

Jääkiekkomuseoon on vapaa pääsy juhlien ajan kello 13.30-18.00. Museo toivottaa kaikki Kallu-fanit tervetulleeksi!

Kello 10-13.30 näyttelytilat on poikkeuksellisesti suljettu eikä ilmainen sisäänpääsy koske muita Vapriikin näyttelyitä. Kävijöitä pyydetään saapumaan paikalle ajoissa, koska tilaisuuden kestoa ei ole määritelty.

Kalevi Numminen teki pitkän uran Tapparassa voittaen kolme mestaruutta sekä pelaajana että valmentajana. Hänet muistetaan kaukalossa kovaluisena peruspuolustaja ja sen reunalla ammattimaisen valmennuksen kehittäjänä. Numminen edusti Suomea seitsemissä MM-kisoissa ja kaksissa olympialaisissa. Hänen pelinumeronsa on jäädytetty Hakametsän kattoon. Numminen on aateloitu Jääkiekkoleijonaksi numerolla 44 ja kuuluu myös Kansainvälisen Jääkiekkoliiton Hall of Fame -galleriaan.

Lähde: Suomen Jääkiekkomuseon tiedote

Olet nyt

Lisää uutisia kotimaasta