torstai, 13 kesäkuu 2019 00:15

Kiekkoyhteisöpalkinto Juha Sulinille: "Tää tyyppi on meille erittäin tärkeä kopissa"

Kirjoittanut
Jääkiekkogaalan komein palkintoposeeraus! Juha Sulinia nostelemassa vasemmalta Arto Laatikainen, Harri Pesonen, Petteri Nikkilä, Otto Paajanen ja Oliwer Kaski. Jääkiekkogaalan komein palkintoposeeraus! Juha Sulinia nostelemassa vasemmalta Arto Laatikainen, Harri Pesonen, Petteri Nikkilä, Otto Paajanen ja Oliwer Kaski. Tomi Natri

Kiekkoyhteisöpalkinnolla nostetaan esille henkilöitä, joilla on iso rooli joukkueiden arjessa, mutta jotka eivät usein näy parrasvaloissa. Palkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018, jolloin esille nostettiin liigaseurojen huoltajat.

Tänä vuonna Kiekkoyhteisöpalkinnon voittaja julkistettiin Jääkiekkogaalassa liiga- ja maajoukkuepelaajien suulla. Palkinnon jakoivat Oliwer Kaski, Harri Pesonen, Otto Paajanen, Petteri Nikkilä ja Arto Laatikainen.

Juha Sulin tunnetaan A-maajoukkueen ja HPK:n hierojana. Päättyneellä kaudella hän voitti Suomen mestaruuden ja MM-kultaa.

– Hieno hetki, hieno kunnia. Tämä menee tunteisiin, Sulin sanoi ja kiitti perhettään.

– Olen tosi otettu tästä palkinnosta, näistä pelaajista ja kaikesta mitä on tapahtunut: olympialaisista, MM-kisoista, World Cupeista, hienoista pelaajista ja valmentajista.

Juha Sulin kertoo itsestään ja taustoistaan HPK:n videolla:

 

Olet nyt

Lisää uutisia kotimaasta