maanantai, 12 joulukuu 2016 13:19

Osta Nuorten Leijonien huikea tarina pukinkonttiin – samalla tuet Iceheartsia

Kirjoittanut Toimitus

Harri Pirisen kirjoittama kirja Nuorten jääkiekon maailmanmestarit 2016 on nyt ostettavissa Minerva Kustannus Oy:n verkkokaupasta erikoishintaan. 21,90 euron hinta sisältää postikulut, ja lisäksi jokaisesta kampanjakoodilla ”leijonat” ostetusta kirjasta ohjataan 5 euroa Iceheartsin toimintaan.

 

Pääset ostoksille Minervan verkkokauppaan suoraan Nuorten jääkiekon maailmanmestarit 2016 -kirjan kohdalle tämän linkin kautta. Valitse ensin tilattavien kirjojen määrä, jonka jälkeen tilauksen vaiheessa 1/3 kirjoita kampanjakoodi-kenttään sana ”leijonat”. Näin varmistat itsellesi edullisen hinnan ja tuet samalla arvokasta toimintaa.

Nuorten jääkiekon maailmanmestarit 2016 on tarina upeasta joukkueesta ja yhteisestä unelmasta. Se on tarina veljeydestä – sellaisena, kuin joukkueen jäsenet sen itse kertovat.

Nuorten Leijonien matka mestaruuteen alkoi jo huhtikuussa 2014. Ruotsi oli juuri nuijinut Suomen alle 18-vuotiaiden MM-kisojen puolivälierässä 10-0! Kaksi vuotta myöhemmin oli aika ottaa revanssi ja tasata tilit. Ja millä tavalla se tapahtuikaan!

Suomi voitti mestaruuden hyökkäämällä iloisesti, rohkeasti ja luovasti. Pelaajien aitous ja iloisuus sekä vahva itseluottamus välittyivät kotisohville asti ja nostattivat Suomessa ennennäkemättömän jääkiekkobuumin.

Kirjaa varten on haastateltu kaikki joukkueen pelaajat sekä suurin osa taustajoukoista. Kirja kertoo muun muassa, mitä kämppäkaverukset Patrik Laine ja Jesse Puljujärvi puuhailivat vapaa-aikanaan, miten Sebastian Aho piti kaksikon ”ojennuksessa”, miksi joukkueessa naureskeltiin alituiseen kapteeni Mikko Rantaselle, ja miksi Aleksi Saarela laukoi huippupaikasta ”elämänsä surkeimman kudin” Kanada-ottelussa. Kirja paljastaa myös, että finaalin jatkoajalla ratkaissut Kasperi Kapanen oli jäädä ulos koko joukkueesta, ja miksi Jukka Jalonen muutti mielensä Kapasen suhteen.

Mikä on Icehearts?
Icehearts-toimintamalli on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja perheille, jotka ovet tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lue lisää: http://www.icehearts.fi/


 

Olet nyt

Lisää uutisia kotimaasta