torstai, 04 lokakuu 2018 13:04

Leijonien fanituotteiden toimittaja vaihtuu - High Peak Finland ja Jääkiekkoliitto yhteistyöhön

Kirjoittanut Toimitus
Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen (vas.) ja High Peak Finlandin toimitusjohtaja Teijo Virtanen löivät kättä päälle viisivuotisen sopimuksen kunniaksi. Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen (vas.) ja High Peak Finlandin toimitusjohtaja Teijo Virtanen löivät kättä päälle viisivuotisen sopimuksen kunniaksi. Pasi Mennander

Leijonien fanituotteet ovat jatkossa tapahtumatuotteisiin ja liikelahjoihin erikoistuneen High Peak Finlandin käsialaa.

Suomen Jääkiekkoliitto ja High Peak Finland ovat solmineet viisivuotisen sopimuksen, joka antaa High Peakille yksinoikeuden jääkiekon maajoukkueiden fanituotteiden suunnitteluun, tuottamiseen ja myyntiin.

- Löysimme High Peak Finlandista asiantuntevan, ammattitaitoisen, innokkaan ja kansainvälisen kumppanin jatkamaan ja kehittämään Leijonien fanituotemyyntiä. Uskon, että High Peak on meille nyt ja tulevaisuudessa paras mahdollinen kumppani kasvattamaan tuotevalikoimaa, B-to-C – ja B-to-B myyntiä ja kehittämään Leijonat Store -verkkokauppaa ja muita myyntikanavia, Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen kertoo.

High Peakilla on vankka kokemus urheilun alalta, yritys vastaa myös mm. Neste Rallin sekä rallin MM-sarjan tuotevalikoimasta ja -myynnistä. Tästä asiantuntemuksesta pääsevät seuraavaksi ammentamaan Leijonafanit, joille High Peak lupaa entistä laajemman, myös jäähallien ulkopuolelle ulottuvan fanituotevalikoiman.

- Tuoteportfoliossamme on laaja kattaus laadukkaita ja funktionaalisia tuotteita ja haluammekin tuoda Leijonien fanituotekulttuuriin yhä enemmän lifestyle-ajattelua. Lähiaikoina luvassa on yhdessä maamme tunnettujen design-tuotemerkkien kanssa tuotettuja tyylikkäitä uutuuksia, jotka istuvat oivallisesti suomalaisiin koteihin, High Peak Finlandin toimitusjohtaja Teijo Virtanen vihjaa.

Leijonien fanituotteet ovat myynnissä Leijonat Store -verkkokaupassa vuoden jokaisena päivänä. Tuotevalikoima uudistuu askel askeleelta ja ensimmäiset Jääkiekkoliiton uudistetulla Leijona-logolla varustetut pelipaidat, kaulahuivit ja lippikset tulevat myyntiin 8.-11. marraskuuta pelattavan Karjala-turnauksen yhteydessä, jolloin Leijonat Store löytyy luonnollisesti myös tapahtumapaikalta, Helsingin Hartwall Arenasta.