Pasi Mennander

Pasi Mennander

Naisten Liigan viikonlopun tehokkaimmat pelaajat löytyivät Team Kuortaneen ja Ilveksen joukkueista.

Kiekko-Espoo ja HIFK pelasivat perjantaina kauden ensimmäisen "pääkaupunkiseudun paikalliskamppailun". Potissa oli sarjataulukon kärkipaikan lisäksi molempien joukkueiden virheettömät pistekeskiarvot.

Ílves aloitti kautensa Naisten Liigassa vaisusti, mutta viime kierroksilla on kertynyt voittoja. Viikonloppuna maalihanatkin aukesivat, kun tamperelaiset ottivat voitot Sportista ja Team Kuortaneesta.

Miten jääkiekkovalmentajana voi tehdä pitkän uran? – Se vaatii jatkuvaa kehittymistä, halua oppia uutta, valmiutta uudistua ja kehittää itseään työn kautta. Ja sattumaa ja tuuriakin, listasi Ville Hämäläinen Jääkiekkoliiton JVK-koulutuksen päätöstilaisuudessa.

maanantai, 11 lokakuu 2021 01:00

U16: 60 laukausta kolmannesta Saksa-pelistä

Suomen alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkue voitti sunnuntaiaamuna pelatussa maaottelussaan Saksan maalein 9–0. Kyseessä oli kolmiosaisen ottelusarjan viimeinen peli. Kuvagallerian kuvat avautuvat isompina klikkaamalla.

lauantai, 09 lokakuu 2021 01:00

U16: 60 laukausta toisesta Saksa-pelistä

Suomen alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkue voitti perjantai-illan maaottelussaan Saksan maalein 5–0. Kyseessä oli kolmiosaisen ottelusarjan keskimmäinen peli. Kuvagallerian kuvat avautuvat isompina klikkaamalla.

 

Suomen alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkue voitti torstai-illan maaottelussaan Saksan maalein 9–0. Kuvagalleriassa kuvia Vierumäen kaukalosta. Kuvat avautuvat isompina klikkaamalla.
 

HIFK ja HPK ottivat täyden kuuden pisteen saaliin viikonlopun otteluistaan Naisten Liigassa. Myös yhden ottelun pelannut Kiekko-Espoo oli jälleen voitokas.

Kolme ottelua, kolme voittoa, kokonaismaaliero 23–0. Vuonna 2006 syntyneiden poikien ikäluokan maajoukkuetaival käynnistyi Saksa-otteluilla voitokkaasti. Päävalmentaja Marko Kauppinen oli yhteisen matkan alkuun tyytyväinen.

Etsi sivustolta