perjantai, 30 lokakuu 2020 11:27

U20 SM: Jukuri-hyökkääjän maaliputkelle jatkoa

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Markus Oden pelaa mainiota kautta Jukurien paidassa. Markus Oden pelaa mainiota kautta Jukurien paidassa. Jari Mäki-Kuutti

Jukurien Markus Oden oli mainiossa pelivireessä U20 SM-sarjan torstain ainoassa ottelussa. 19-vuotias laitahyökkääjä on noussut viime kierroksilla sarjan kuumimpien maalintekijöiden joukkoon.

Oden teki Pelicansia vastaan kaksi maalia ja kirjasi yhden syöttöpisteen. Hän vastasi 3-1-maalista avauserässä ylivoimalla ja viimeisteli toisessa erässä voittomaaliksi jääneen 4-1-maalin.

Neljässä viime ottelussaan maalinteossa onnistunut Oden on 10:ssä viime ottelussaan tehnyt yhtä monta maalia. Pelicans-ottelun maaleillaan hän nousi joukkueensa syyskauden parhaaksi maalintekijäksi ja on koko sarjan maalipörssissä jaetulla kahdeksannella sijalla.

Viime kaudella Oden teki Nuorten SM-liigassa KooKoon paidassa 20 maalia 49 ottelussa. Hanakkana maalintekijänä tunnetun hyökkääjän SM-tason tuottoisin kausi oli 2016-17, jolloin hän iski C-nuorten karsintasarjassa ja alemmassa loppusarjassa 38 ottelussaan kaikkiaan 50 maalia.


- Markus Odenin pelaajakortti Leijonat.fi:ssä

Etsi sivustolta