lauantai, 17 lokakuu 2020 11:39

U18 SM: Jokerit iloitteli maaleilla – kaksi hattutemppua

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU

U18 SM-alkusarjan perjantain kierroksella pelattiin neljä ottelua. Päivän maalijuhlista vastasi Jokerit, joka iski taululle hämäläisnumerot Jukureita vastaan.

K-Vantaa palasi voittokantaan kahden tappion jälkeen ja iski seitsemän maalia HPK:n verkkoon. Severi Lehdonmäki onnistui maalinteossa sekä yli- että alivoimalla ja kasvati syyskauden maalisaldonsa kuuteen.

Jokerit ryöpytti Jukureita vastaan peräti 13 maalia, joista kahdeksan toisessa erässä. Santeri Sulku oli helsinkiläisten tehomies kokoamalla muhkeat pisteet 3+3, ja myös Kasper Halttunen iski ottelussa hattutempun (3+1). Puolustaja Daniel Konidaris merkkautti lukemat  0+4.

KooKoo kaatoi tasaisessa kamppailussa Pelicansin maalilla. Simo Heinonen teki ottelun voittomaalin toisessa erässä. Tuukka Niskanen torjui voittopelissään 37 kertaa. Niskanen on pysäyttänyt seitsemässä ottelussaan kiekkoja mainiolla 94,3 %:n tehokkuudella ja jakaa maalivahtitilaston kärkipaikan yhdessä TPS:n Noa Valin kanssa.

Lukko haki kolme pistettä TPS:n vieraana ja katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa. TPS on hävinnyt kuusi viimeisintä otteluaan. Ensimmäistä kauttaan Suomessa pelaava slovakkihyökkääjä Libor Nemec teki ottelussa kaksi maalia ja kirjasi tililleen myös voittomaalin.


Perjantai 16.10.2020
17.50 K-Vantaa HPK 7 2
19.00 Jukurit Jokerit 3 13
19.00 KooKoo Pelicans 2 1
19.20 TPS Lukko 3 4

 

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta