torstai, 19 marraskuu 2020 15:32

U16 SM: Tässä viikon kuumimmat pistenikkarit – HPK:n tehovitja liekeissä

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
HPK:n syyskauden tehomiehiin ovat kuuluneet ykkösketjun Roope Vesterinen (vas.), Kalle Juvonen ja Totte Pulli. HPK:n syyskauden tehomiehiin ovat kuuluneet ykkösketjun Roope Vesterinen (vas.), Kalle Juvonen ja Totte Pulli. Jari Mäki-Kuutti

U16 SM-karsintalohkoissa alkaa kirivaihe, kun jäljellä on vielä otteluita neljänä viikonloppuna. Seuraavassa viime kierrosten otteluissa eniten pisteitä tehneiden pelaajien lista.

KalPan Eetu Levänen on ollut sarjan kovin pisteiden tekijä viime kierroksilla. Viime kauden Yhdysvalloissa viettänyt keskushyökkääjä on kerännyt neljän ottelun maaliputkensa aikana peräti 16 (8+8) pistettä. Levänen on noussut tehokkailla peliesityksillään kakkoslohkon pistepörssissä toiseksi. 18 ottelussa on syntynyt 37 (18+19) pistettä.

HPK:n ykkösketju on ollut syyskaudella joukkueen selkäranka. Sarjassa neljäntenä oleva HPK on tehnyt kaikkiaan 101 maalia. Trio Totte Pulli – Kalle Juvonen – Roope Vesterinen on takonut yhteensä 55 maalia ja 111 pistettä.

Tehoketjun laitahyökkääjä Totte Pulli on kerännyt seitsemän ottelun maaliputkensa aikana yhteensä 20 (9+11) pistettä. Sentteri Kalle Juvonen on kuuden ottelun pisteputkessa 16 (3+13) pisteellään. Oikeassa laidassa pelaavalle Roope Vesteriselle seitsemän ottelun pisteputki on tuottanut 17 (5+12) pistettä.

Viikonlopun maalitykkinä kunnostautui KalPan Daniel Hirvonen, joka teki sunnuntaina Jokipoikien verkkoon viisi maalia. Neljässä viime ottelussaan kahdeksan osumaa tehnyt Hirvonen nousi samalla kakkoslohkon maalipörssissä toiselle sijalle KJT Haukkojen Tuomas Urosen jälkeen. Hirvosella on koossa nyt 20 maalia.

- Katso Ilmiliekeissä-lista

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta