keskiviikko, 11 marraskuu 2020 15:51

U16 SM: Ilveksen ja Tapparan hyökkääjillä tiukka kamppailu syyskauden kovimman pistemiehen tittelistä

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Benjamin Rautiainen (vas.) ja Konsta Helenius ovat olleet U16 SM-karsintasarjojen kovimmat pistemiehet. Benjamin Rautiainen (vas.) ja Konsta Helenius ovat olleet U16 SM-karsintasarjojen kovimmat pistemiehet.

U16 SM-karsintalohkojen kovimmat pistemiehet löytyvät Ilveksen, Tapparan ja KJT Haukkojen riveistä. Ilveksen Benjamin Rautiainen on tällä hetkellä tilastovertailun ykkönen.

Kesällä 15 vuotta täyttänyt Benjamin Rautiainen on ollut mainiossa pistevireessä koko syyskauden. Rautiainen on koonnut 16 ottelussaan muhkeat 45 pistettä. Ottelukohtainen keskiarvo 2,81 on pörssikärjen paras.

Rautiainen on kerännyt pisteitä lähes 47 %:ssa joukkueensa kaikista maaleista. Hän on jaetulla kärkipaikalla ykköslohkossa niin maali- kuin syöttöpörssissäkin.

Syksyn otteluissaan Rautiainen on jäänyt pisteittä vain kerran. Kahdeksan ottelun maaliputkensa aikana keskushyökkääjä on koonnut hurjat 28 (11+17) pistettä, 3,50 pistettä ottelua kohden.

Tapparan 14-vuotias Konsta Helenius pelaa väkevää tulokaskautta U16 SM-sarjassa. Helenius on ollut pisteillä kaikissa kauden 16 ottelussaan.

Laitahyökkääjän paikalla pelaava Helenius on kunnostautunut erityisesti syöttäjänä ja jakaa tilaston kärkipaikan yhdessä Benjamin Rautiaisen kanssa. Syyskuussa Helenius kirjasi ottelussa Ässiä vastaan kuusi syöttöpistettä.

Karsintalohko 2:n pistepörssiä kärkipaikkaa on pitänyt KJT Haukkojen Tuomas Uronen. Laitahyökkääjä on iskenyt 16 ottelussaan 21 maalia, eniten molemmat karsintalohkot huomioiden.

Alkukausi on tuottanut Urosen tilille kolme hattutemppua, joista kahdessa hän on osunut neljästi. Pisteputki on jatkunut 16 ottelun ajan.

Uronen on kantanut KJT Haukkojen tulosvastuuta syyskauden aikana. Hän on kirjannut pisteitä lähes 45 %:ssa joukkueensa kaikista alkukauden maaleista.


Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta