sunnuntai, 18 kesäkuu 2017 13:46

”Kiihkeä ja tasainen finaali” - Pahalammen Teemu Lepaus rullakiekon Final Fourin MVP

Kirjoittanut
Jääkiekkoliiton hallituksen jäsen Hannu Soro ojensi MVP-palkinnon Teemu Lepaukselle. Jääkiekkoliiton hallituksen jäsen Hannu Soro ojensi MVP-palkinnon Teemu Lepaukselle. Pasi Mennander

Pahalammen Teemu Lepaus palkittiin rullakiekon Final Four -huipentuman parhaana pelaajana. Hän voitti myös Final Fourin pistepörssin, välierä- ja finaaliotteluissa syntyivät yhteispisteet 3+8=11.

Lepaus oli ottelun paras pistemies sekä perjantain välierä- että lauantain finaalipelissä. Perjantaina Koovee Rollersia vastaan hän merkkautti tehot 2+3=5. Lauantaina Lepaus johdatti Pahalammen Suomen mestariksi pisteillään 1+5=6.

- Kiihkeä ja tosi tasainen matsi, kuten eilinen välieräpelikin. Tunne oli aika korkealla molemmilla. Ihan kumpi tahansa olisi voinut tänään voittaa, Lepaus sanoi kultamitali kaulassaan.

Finaaliottelun avauserässä Pahalampi karkasi 4-2-johtoon, mutta ottelun keskivaiheilla ote siirtyi Veikoille. Pelin lopulla Pahalampi oli jälleen tehokkaampi.

- Otettiin kaveri pari kertaa peliin mukaan. Mielestäni meillä oli paremmat paikat ratkaista peli jo ottelun lopussa, mutta mentiin sitten jatkoille.

- Rullakiekkoon kuuluu se, että tietynlainen luovuus ja kiekollinen pelaaminen tuottavat virheitä ja onnistumisia. Tykkään tästä lajista tosi paljon. Pelasin liigassa ensimmäisen kerran viisi vuotta sitten ja joka kesä olen nauttinut pelaamisesta, Lepaus sanoi.

SM-finaali Veikot - Pahalampi tulospalvelussa

 

 

 

Olet nyt

Lisää Rullakiekon SM:n uutisia