tiistai, 29 toukokuu 2018 07:34

Rullakiekon SM-liiga: CSKA Mordor haluaa näyttää, että pystyy voittamaan kenet vaan - Kaatuko Koovee tällä viikolla?

Kirjoittanut Ville Virta

Seitsemästä ottelustaan kolme voittoa napannut CSKA Mordorin kausi alkoi mollivoittoisesti kolmella tappiolla. Tämän jälkeen edessä olikin seurahistorian ensimmäinen kolmen ottelun voittoputki, kun joukkue voitti Pahalammen, Veikot, ja TAP:in. Lauantaina tuli taas kylmää kyytiä Lapinlahdella Veikkojen vieraana rikkinäisellä kokoonpanolla.

Pelaajista erityishuomiota kannattaa kiinnittää Jerry Markkulaan, Teemu Kraneisiin ja Markus Västilään. Markkula on tähän mennessä tehnyt kuudessa pelissä 21 tehopistettä ja on varmasti yksi sarjan taitavimmista pelaajista.

CSKA Mordorin tavoitteena on päästä pudotuspeleihin ja edetä siellä niin pitkälle kuin mahdollista. Joukkue haluaa näyttää, että pystyy parhaimmillaan voittamaan kenet tahansa rullakiekon SM-liigassa.

Toistaiseksi ainoa joukkue, jota CSKA Mordor ei ole kolmen kauden aikana pystynyt kaatamaan on Koovee. Tilanteeseen haetaan muutosta tällä viikolla kahteen otteeseen: Joukkueet kohtaavat Tampereen Haka 2:ssa keskiviikkona ja sunnuntaina.

 

Olet nyt

Lisää Rullakiekon SM:n uutisia