torstai, 04 huhtikuu 2019 23:35

Pudotuspelien MVP! Kärppien Ville Heikkalalle Nuorten SM-liigan playoffsien arvokkaimman pelaajan palkinto

Kirjoittanut
Jääkiekkoliiton hallituksen jäsen Harri Martinmäki ojensi Peltonen-palkinnon Ville Heikkalalle. Jääkiekkoliiton hallituksen jäsen Harri Martinmäki ojensi Peltonen-palkinnon Ville Heikkalalle. Pasi Mennander

Ville Peltosen nimeä kantavan Nuorten SM-liigan pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkinnon vastaanotti torstain ratkaisevan finaaliottelun jälkeen Kärppien hyökkääjä Ville Heikkala.

– Olen sanaton. Playoffsit menivät hyvin, en olisi odottanut, että näin hyvin, Heikkala, 19, tuumi kultamitali kaulassaan.

– Finaalisarjassa olimme parempia kamppailemaan, tekemään töitä ja luistelemaan. Joukkueessamme on hyvä henki, kaikki ovat hyviä äijiä, joiden kanssa on mukava tehdä joka päivä hommia.

Finaalisarjan ratkaisseessa kolmannessa loppuottelussa Heikkala oli kaukalon tehokkain pelaaja. Hän teki kaksi maalia ja syötti yhden, kun Kärpät varmisti Suomen mestaruuden 6–3-voitollaan Bluesista.

Pudotuspelien pistepörssissä Heikkala sijoittui toiseksi pistein 7+7=14. Hänen edelleen ylsi vain Bluesin Roni Hirvonen (3+12=15).

Ville Heikkalan pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Ottelun Kärpät–Blues tilastotapahtumat tulospalvelussa
Nuorten SM-liigan pudotuspelit tulospalvelussa

 

Heikkala vastaanotti Legacy Bowlin kapteeni Niko Kuirilta.

Olet nyt