maanantai, 02 huhtikuu 2018 10:33

Kärppien Aatu Luusuaniemi iskee tärkeitä maaleja: "KalPan hyökkääjien kanssa pitää olla huolellisempi"

Kirjoittanut
Aatu Luusuaniemi tuuletteli sunnuntaina Kärppien kolmatta maalia. Aatu Luusuaniemi tuuletteli sunnuntaina Kärppien kolmatta maalia. Pasi Mennander

Nuorten SM-liigan finaaleissa tehokkaasti esiintynyt Kärppien Aatu Luusuaniemi uskoo sarjan katkeavan jo maanantain kolmannessa osaottelussa.

- Puolustimme hyvin koko pelin. KalPalla on hyviä hyökkääjiä, niiden kanssa pitää olla vielä huolellisempi, Luusuaniemi sanoi toisen finaaliottelun päätyttyä.

Kärpät voitti Kuopion Niiralassa sunnuntaina pelatussa toisessa osaottelussa KalPan jatkoajalla maalein 4-3.

- Tämä oli ensimmäistä finaaliottelua kiekollisempi peli. Kyllä huomennakin voitto tulee, pitää vain puolustaa hyvin ja iskeä paikoista maalit.

Luusuaniemi on iskenyt finaalisarjassa jo viisi tehopistettä. Perjantain avauspelissä, jonka Kärpät voitti 5-2, hän teki joukkueensa ensimmäisen ja toisen maalin. Sunnuntaina hän syötti oululaisten ensimmäisen ja toisen maalin sekä viimeisteli itse kolmannen osuman.

Maalihana on auennut oikeaan aikaan. Runkosarjassa 22 täysosumaa iskenyt hyökkääjä pelasi pudotuspelien kaksi ensimmäistä kierrosta ilman maaleja, mutta finaaleissa jyvä on jälleen ollut kohdallaan.

Aatu Luusuaniemen pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Nuorten SM-liigan pudotuspelit tulospalvelussa

 

 

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta