maanantai, 02 huhtikuu 2018 09:43

Nuorten SM:n Kärppien päävalmentaja Ville Mäntymaa: "Pelit isoja, tunteet valtavia - Ensiluokkaisia kokemuksia nuorille pelaajille"

Kirjoittanut
Ville Mäntymaa. Ville Mäntymaa. Pasi Mennander

Oulun Kärppien päävalmentajan Ville Mäntymaan mukaan Nuorten SM-liigan finaalisarja tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen kokemuksen.

- Nämä ovat nuorille pelaajille ensiluokkaisia ja aivan loistavia kokemuksia. Pelin taso on korkea, mennään raikkaasti päästä päähän, sattuu ja tapahtuu, kumpikin joukkue lyö kaiken tiskiin. Lopussa sitten katsotaan, mikä se tulos on. Mutta ihan parasta ovat nuorten pelaajien saamat kokemukset, Mäntymaa sanoi sunnuntain toisen finaaliottelun päätyttyä.

Finaalivaiheessa tilanne kaukalossa on usein räjähdysherkkä. Valmentajien tehtävä on rauhoitella pelaajia ja pitää huomio olennaisessa.

- Pelit ovat isoja ja tunteet valtavia. Vaihtoaitiotoiminnassa tarkoitus on pitää fokus olennaisessa. Tunne lähtee helposti viemään, vaikka fokuksen pitäisi olla seuraavassa vaihdossa. Tällaisessa sarjassa pelaajia pitää rauhoitella, mutta on hienoa, että on tunteita.

Kärpät johtaa KalPaa finaalisarjassa voitoin 2-0. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Raksilassa perjantaina maalein 5-2, toinen Niiralassa sunnuntaina jatkoajalla 4-3. Kolmas osaottelu käynnistyy Raksilassa maanantaina kello 17:00.

- Tulos on se mitä se on, ei me sitä olla mietitty tähänkään asti. On tärkeää jauhaa omaa juttuaan, ja nyt se jauhaa jään ulkopuolella. Se kumpi on huomenna valmis, se vie ottelun.

Tulospalvelu seuraa Nuorten SM-liigan kolmatta finaaliottelua Kärpät-KalPa reaaliajassa
Nuorten SM-liigan pudotuspelit tulospalvelussa

 

 

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta