sunnuntai, 29 tammikuu 2017 23:14

Nuorten SM-liigassa HPK:n Miku Ronkainen uskoo mestaruuteen - ”Pelimme paranee jatkuvasti”

Kirjoittanut
HPK:n Miku Ronkainen valittiin sarjan lokakuun pelaajaksi. Peli on kulkenut läpi kauden. HPK:n Miku Ronkainen valittiin sarjan lokakuun pelaajaksi. Peli on kulkenut läpi kauden. Pasi Mennander

Nuorten SM-liigassa meni jälleen sarjakärki vaihtoon, kun HPK kaatoi lauantaina Tapiolassa pelatussa kärkikamppailussa Bluesin voittolukemin 7-5.

Voitolla hämeenlinnalaiset nousivat sarjan piikkipaikalle maalieron turvin ennen Kärppiä. Blues putosi kolmanneksi, mutta on vain pisteen päässä kärkijoukkueista.

Bluesia vastaan kaksi maalia toisessa erässä viimeistellyt HPK:n Miku Ronkainen kiitteli joukkueessaan vallitsevaa tunnelmaa.

- Alku Bluesia vastaan oli tahmea, mutta kokosimme pelimme, ja lopulta saimme aikaan hyvän ottelun. Jokaiselta pelaajaltamme löytyy kova työmoraali mennä päätyyn asti, Ronkainen sanoi.

- HPK:n tavoite on totta kai voittaa mestaruus ja uskon, että meillä on siihen todella hyvät mahdollisuudet. Pelimme paranee jatkuvasti.

Hyökkääjälle kausi on ollut henkilökohtaisestikin erinomainen, sillä hän on pistepörssin sijalla seitsemän ja onnistunut 37 ottelussa kokoamaan kokonaispisteet 20+19=39.

- Oma kauteni on sujunut odotuksia paremmin, mutta taustalla on toki hyvä harjoittelu. Kun saa vastuuta ja peliaikaa, pysyy vireessä koko ajan. Sitä kautta itseluottamus pysyy hyvänä ja fiilis korkealla, Ronkainen kertoi.

- Iso kiitos pelin kulkemiseen kuuluu joukkueelle ja ketjukavereille.


Blues - HPK otteluseuranta >>
Sarjataulukko >>

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia