maanantai, 23 tammikuu 2017 10:12

Nuorten SM-liigassa Bluesin kapteeni Halonen - ”Sinnikäs työnteko johtanut tähän”

Kirjoittanut
Tuomas Halonen on Bluesin kapteeni. Tuomas Halonen on Bluesin kapteeni. Suomen Jääkiekkoliitto

Blues on noussut joulutauon jälkeen sarjajohtoon. Espoolaiset ovat viiden ottelun voittoputkessa, ja tammikuussa pelaamastaan seitsemästä ottelusta joukkue on hävinnyt vain kerran voittolaukauskilpailun päätteeksi.

Varsinaisella peliajalla Blues on kärsinyt tappion viimeksi joulukuun alussa. Viikonloppuna espoolaiset voittivat Jokerit 4-1 ja K-Vantaan 4-2.

- Treenasimme joulutauolla kovaa, ja päätimme silloin yhdessä joukkueen kanssa lähteä jahtaamaan sarjataulukon kärkipaikkaa. Kova halu ja sinnikäs työnteko ovat johtaneet tähän, Bluesin kapteeni Tuomas Halonen perustelee.

- Tavoitteena on pysyä runkosarjan kärjessä ja edetä hyvistä asetelmista playoffs-vaiheeseen. Pelillisesti meidän pitää pystyä vielä parantamaan esimerkiksi ottelujen alkuja ja jatkaa tiukkojen pelien kääntämistä voitoiksi, Halonen miettii.

Kapteenin mukaan Bluesissa vallitsee hyvä henki, ja joukkueesta löytyy useampia positiivisia johtajatyyppejä.

- Kaikki pystyvät johtamaan omalla tekemisellään jäällä. Jos kopissa tai jäällä sekoillaan, niin sitten tietysti kapteenin roolissa täytyy osata reagoida tilanteeseen. Tarvittaessa omalla esimerkilläni pyrin herättelemään jätkiä, Halonen sanoo.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta