perjantai, 20 tammikuu 2017 16:02

Nuorten SM: Historiasta tukea tulevaan – katso viikonlopun otteluparien edelliset kohtaamiset

Kirjoittanut

Nuorten SM-liigassa pelataan viikonlopun aikana peräti 23 ottelua. Turnausviikonloppua vietetään Raumalla. Lue muhkea taustakooste viikonlopun otteluihin.

Perjantai 20.1.

Lukko - Ässät
Lukko katkaisi viime viikonloppuna Ässien kuuden ottelun voittoputken keskinäisissä otteluissa 4-1-voitolla. Ässät on hallinnut kohtaamisia Raumalla tai Lukon isäntäotteluissa. Kuudesta viimeisestä ottelusta voitot ovat Ässille 5-1.

TPS - Sport
Viidestä viimeisestä keskinäisestä voitot ovat TPS:lle 4-1. TPS on ollut isäntä Turussa. Viimeiset 11 kohtaamista TPS on voittanut 10-1. Varsinaisella peliajalla Sport on voittanut Turussa viimeksi 27.11.2010.

Salzburg - JYP

Kärpät - Tappara
Kärpillä on kolmen ottelun voittoputki takanaan Tapparaa vastaan. Joukkueet ovat mitelleet tasaisesti Oulussa. Kuudesta viimeisestä kohtaamisesta voitot ovat tasan 3-3. Neljä viimeisintä Kärpät on vienyt voitoin 3-1. Tappara on voittanut Kärppien isännöimän pelin varsinaisella peliajalla viimeksi 28.9.2013.

SaiPa - K-Vantaa
SaiPalla on keskinäisistä otteluista neljän ottelun voittoputki. K-Vantaa on voittanut SaiPan viimeksi 15.2.2012.

Blues - Jokerit
Neljästä viimeisestä kohtaamisesta Jokerit on voittanut kolmesti. Blues on ollut kuitenkin vahva kotonaan. Espoolaiset ovat voittaneet Jokerit neljässä viimeisessä kotipelissään yhteismaalein 20-4. Kotietu on ollut valttia pääkaupunkiseudun paikallisissa: peräti seitsemän viimeisintä ottelua on päättynyt kotijoukkueen voittoon.

Pelicans - KooKoo
KooKoo hakee avausvoittoaan Pelicansista. Tämän ja viime kauden aikana joukkueet ovat ottaneet yhteen kahdeksan kertaa. Pelicans on voittanut kaikki ottelut yhteismaalein 30-15.

KalPa - Ilves
KalPa pääsi yllättämään Ilveksen viime kaudella kahdesti. Voitot viimeisistä 11 keskinäisestä ottelusta ovat kuitenkin Ilveksen eduksi 9-2.   

Lauantai 21.1.

Tappara - Sport     
Sport on ollut hankala vastus Tapparalle viime kausina. Kolmen kauden aikana joukkueet ovat kohdanneet yhteensä seitsemän kertaa ja voitot ovat Sportin eduksi 5-2.

Jukurit - KooKoo     
Joukkueet ottavat pääsarjatasolla ensimmäisen kerran yhteen Mikkelissä. KooKoo voitti syyskaudella Jukurit molemmissa kohtaamisissa yhteismaalein 13-3.

JYP - TPS     
JYP on voittanut TPS:n kahdessa viimeisimmässä ottelussa. Sitä edelsi TPS:n kuuden ottelun voittoputki. Kuudesta viimeisestä Jyväskylän kohtaamisesta kolme on edennyt jatkoajalle. Kahdesta viimeisimmästä kummallakin joukkueella on jatkoaikavoitto.

Lukko - Salzburg    

SaiPa - HPK     
HPK hakenut täydet pisteet kahdessa viimeisimmässä SaiPan isännöimässä keskinäisessä pelissä. Viidestä viimeisestä keskinäisestä pelistä voitot ovat HPK:lle 3-2. Neljästi vierasjoukkue on ollut parempi.

Blues - K-Vantaa     
K-Vantaa yllätti Bluesin marraskuussa. Kuudesta viimeisestä kohtaamisesta voitot ovat Bluesille 5-1. Blues on voittanut K-Vantaan kaikissa vantaalaisten isännöimissä peleissä tällä vuosikymmenellä.

KalPa - Ässät     
KalPalla on kolmen ottelun voittoputkia Ässiä vastaan. KalPa on ollut vahva isäntä kotipeleissään Ässiä vastaan: viidestä viimeisestä kohtaamisesta kuopiolaiset ovat voittaneet neljä – näistä kolme jatkoaikapeleissä.

Jokerit - HIFK     
Kotietu on ollut Helsingin paikallispelien voiton tae. Jokerit on voittanut neljä viimeisintä isännöimäänsä Helsingin paikallisottelua yhteismaalein 21-6. Neljä edellistä kohtaamista on ollut kuitenkin HIFK:n isännöimiä ja niistä ovat voitot HIFK:lle 4-0 yhteismaalein 12-4.

Ilves - Kärpät     
Ilveksellä on neljän ottelun voittoputki Kärppiä vastaan. Ilves on hallinnut Kärppiä vastaan myös kotiotteluitaan. Seitsemästä viimeisestä kohtaamisesta voitot ovat Ilvekselle 5-2.

Sunnuntai 22.1.

Ässät - Sport    
Sport katkaisi syyskuussa 2016 Ässien pitkän kuuden ottelun voittoputken porilaisten isännöimissä peleissä hakemalla vieraspisteet 1-4-voitolla. Viime kaudella voitot tasattiin 1-1-lukemin.

TPS - KalPa     
Neljästä viimeisestä keskinäisestä ottelusta TPS on voittanut kolme. KalPa on kuitenkin käynyt onnistuneilla ryöstöretkillä TPS:n kotipeleissä. KalPa on voittanut viidestä viimeisestä TPS:n kotiottelusta neljä.

Salzburg - Ilves    

Tappara - JYP     
JYP voitti Tapparan Hakametsässä syyskuussa ja Jyväskylässä kotonaan. Tappara on ollut parempi kahdessa edellisessä isännöimässään pelissä.

HPK - Pelicans     
HPK:lla on neljän ottelun voittoputki kaikista kohtaamista ja kolmen ottelun kotivoittoputki Pelicansia. Viime sunnuntaina HPK voitti Pelicansin Lappeenrannan turnauksessa 3-0.

Lukko - Kärpät
Kärpät voitti syyskauden molemmat kohtaamiset. Viime kaudella Lukko oli parempi molemmissa joukkueiden välisissä otteluissa. Viidestä viimeisestä Lukon isännöimästä pelistä voitot ovat Kärpille 4-1.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia