maanantai, 16 tammikuu 2017 10:43

Nuorten SM: Blues porskuttaa – Kärppien alamäelle jatkoa

Kirjoittanut

Blues ohitti viikonloppuna Nuorten SM-liigaa hallinneen Kärpät ja otti sarjataulukon piikkipaikan kahden pisteen erolla. Tappioputkeen ajautunut Kärpät on pelannut yhden ottelun Bluesia vähemmän.

Lappeenrannan turnaukseen osallistunut Blues otti viikonlopulta kolme voittoa kaatamalla perjantaina SaiPan, lauantaina Pelicansin ja sunnuntaina Jukurit voittomaalikilpailussa. Blues on kahdeksan ottelun pisteputkessa, jonka aikana se on voittanut kuudesti ja kerännyt yhteensä 19 pistettä.

Blues on kerännyt tähän mennessä pelattujen otteluiden jälkipuoliskolta (18 ottelua) kaikkiaan 40 pistettä keskiarvolla 2,22 ja on ollut jakson paras joukkue. Vain KalPa on pystynyt jaksolla yli kahden pisteen ottelukohtaiseen keskiarvoon.

Sarjakärkeä pitäneen Kärppien alamäki sai sen sijaan jatkoa viikonloppuna. Oululaiset hävisivät sekä JYPille että Sportille. Kärpät oli joulukuun alkaessa peräti yhdeksän ottelun voittoputkessa, mutta sen jälkeen pelaamissaan kahdeksassa ottelussa Kärppien menestys on ollut heikko: yksi kolmen pisteen voitto, kaksi tappiota jatkoaikapeleissä ja viisi tappiota varsinaisilla peliajoilla.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia