maanantai, 21 marraskuu 2016 12:21

Nuorten SM: Kärpät jatkaa voittoputkessa – tässä viikonlopun avainpelaajat

Kirjoittanut

Kärppien sarjajohto Nuorten SM-liigassa kasvoi viikonloppuna yhdeksään pisteeseen. Oululaisilla on takanaan seitsemän ottelun voittoputki ja yhdeksän ottelun pisteputki.

Kärpät pelasi viikonloppuna kolme ottelua Vaasan turnauksessa. Perjantaina kaatui K-Vantaa 5-0, lauantaina HIFK jatkoajalla 5-4 ja sunnuntaina HPK 5-2.

Kärpät on voittanut 24 ottelustaan 14 varsinaisilla peliajoilla, kaksi jatkoajoilla ja viisi voittomaalikilpailuissa. Varsinaisilla peliajoilla Kärpät on hävinnyt vain Jokereille ja TPS:lle sekä voittomaalikilpailussa KalPalle.

* * *

Kärppien tehopelaajiin viime kierroksilla on kuulunut laitahyökkääjä Aatu Luusuaniemi. 17-vuotias Luusuaniemi on kuuden ottelun pisteputkensa aikana kirjannut saldon 5+5. Hän on Kärppien paras maalintekijä syyskauden 10 osumallaan ja sarjan jaetulla kakkospaikalla tehopörssissä lukemalla +13.

Puolustaja Juho Korhonen oli myös huippuiskussa viikonloppuna. Korhonen kirjasi lauantaina HIFK-voitossa pisteet 2+2 ja sunnuntaina HPK:ta vastaan 0+2. 17 ottelussaan Korhonen on koonnut yhteispisteet 5+12=17 ja nousi puolustajien pistepörssissä kolmanneksi.

Maalivahti Niko Palsola torjui perjantaina kauden ensimmäisen nollapelinsä ottelussa K-Vantaata. 19-vuotias Palsola on pelannut Kärppien maalilla yhdeksän ottelua torjuntaprosentilla 93,7.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia