perjantai, 10 syyskuu 2010 18:53

"Mielenkiintoinen naisten SM-sarja alkamassa"

Kirjoittanut

Jenni Hiirikoski ja Vancouverin olympiapronssi

Jääkiekkoliiton naisten maajoukkueiden valmennuspäällikkö Arto Sieppi povaa mielenkiintoista ja tasaista naisten SM-sarjakautta. Muun muassa Jenni Hiirikoskella (kuvassa) vahvistunut JYP sekoittaa joukkueiden viime kauden voimasuhteita.

- Uskon, että alkamassa on mielenkiintoisin ja haastavin kausi pitkään aikaan, Sieppi sanoi naiskiekkoilun sarjaseminaarin yhteydessä Ahvenanmaalla.

- HPK tulee olemaan vahva tälläkin kaudella. Kärppien tilanteeseen vaikuttaa Saija Tarkin siirtyminen Ruotsiin, Blues taas menetti maalivahtinsa Anna Vanhatalon Venäjälle.

- Team Oriflame Kuortane lähtee sarjaan mustana hevosena. Nousijajoukkue KalPa on hyvin valmennettu ryhmä ja siellä on hyviä nuoria pelaajia. Myös Lohjan tilanne on hyvä, Salo taas on kysymysmerkki, Sieppi pohti.

JYPin kauden avaus herättänee suurta mielenkiintoa. Joukkue hankki takalinjoilleen Jenni Hiirikosken ja jyväskyläläinen pallopeli-ikoni Kirsi Hänninen on tekemässä paluuta kaukaloon.

- Mikä tahansa SM-sarjan joukkue haluaisi Hiirikosken takalinjoilleen. Ja on mielenkiintoista seurata, miten Hännisen peli sujuu tauon jälkeen. Hän on niin huippu-urheiluorientoitunut pelaaja, että mihin hän ryhtyykin, hän tekee sen kunnolla, Sieppi sanoi.

Olet nyt