tiistai, 14 syyskuu 2010 11:56

Kiekko-Laser uusi tulokas

Kirjoittanut

Seurahistoriansa ensimmäiseen Mestis-kauteen lähtevä oululainen Kiekko-Laser lähtee päävalmentajansa Mikko Mannerin mukaan taistelemaan paikasta pudotuspeleissä.

- Valmistautuminen on ollut haastavaa, mutta viimeksi kuluneet pari viikkoa olemme menneet oikeaan suuntaan. Seuran virallinen tavoite on päästä pelaamaan pudotuspelejä ja sen eteen olemme tehneet kovasti töitä, Manner painottaa.

Kiekko-Laser teki yhteistyösopimuksen Oulun Kärppien kanssa. Se hyödyttää Mannerin mukaan kaikkia osapuolia, niin Kärppiä, Kiekko-Laseria kuin yksittäistä pelaajaakin.

- Kärpät voitti viime kaudella nuorten Suomen mestaruuden. Tuon joukkueen kokeneemmille pelaajille Mestis on sopiva sarjataso, jotta urakehitys jatkuisi.

Kiekko-Laser on saanut vahvistuksia muualtakin. Lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti Tomi Kiren muutti Ouluun Kouvolasta, jossa hän saavutti viime kaudella Mestiksen pronssia.

- Tulin tänne kehittymään pelaajana ja Oulu tuntuu mukavalta kaupungilta. Varsinaisista tavoitteista emme ole pelaajien kesken vielä puhuneet, mutta toivottavasti yksilöt kehittyvät kauden aikana, jolloin tuloskin on varmasti hyvä, puolustaja Kiren arvelee.

Olet nyt

Etsi sivustolta