Pasi Mennander

Pasi Mennander

Nuorten SM-liigan runkosarjavaihe pelataan päätökseensä keskiviikkona 4. maaliskuuta. Kaikilla joukkueilla on ohjelmassaan vielä kuusi ottelua.

Nuorten SM-liigan alemmasta jatkosarjasta on pelaamatta kolmannes. Kärjessä Ilves on repäissyt viiden pisteen etumatkan KalPaan.

Helsingin Jokerit pitää kärkipaikkaa C-nuorten SM-sarjassa, kun runkosarjaa on pelaamatta noin kuukausi. Runkosarjan viimeiset ottelut ovat ohjelmassa sunnuntaina 15. maaliskuuta. Pelaamatta on joukkueesta riippuen 5–6 ottelua.

Porin Ässät porskuttaa B2-nuorten SM-sarjan kärjessä, kun runkosarjaa on pelaamatta kuukausi. Sarjakakkonen K-Vantaa on jäänyt Ässistä 17 pistettä.

Järjestyksessään toinen tyttöjen Pohjola-leiri järjestettiin Kuortaneella 5.–8.2.2020. Tässä vielä kuvien kera tunnelmia hienosti onnistuneelta leiriltä! Kuvat otti Sofia Pohjanen.

Pohjola-leirin jälkeen N16-ikäluokan tyttöjen seuraava tapahtuma on Leijonapentujen jää- ja opiskeluleiri. Leirille, joka järjestetään 23.–27.3.2020, valitaan 22 pelaajaa. Kausi päättyy huhtikuussa N16-ikäisten Euroopan Cup -turnauksessa.

Kuortaneella 5.–8.2.2020 järjestetty tyttöjen Pohjola-leiri oli kokonaisuutena onnistunut tapahtuma. Leirille oli kutsuttu yhteensä 68 vuosina 2004–06 syntynyttä pelaajaa.

Tyttöjen Pohjola-leirin päätteeksi palkittiin leirin parhaat pelaajat. Pelipaikkojensa parhaiden lisäksi valittiin jokaisesta leirijoukkueesta tsempparipelaaja.

Kuortaneella 5.–8.2.2020 järjestetyllä tyttöjen Pohjola-leirillä järjestettiin turnaus, jonka voitti Sannit-joukkue.

Oulun Kärppien hyökkääjä Tuukka Tieksola, 18, on valittu Nuorten SM-liigan tammikuun parhaaksi pelaajaksi. Valinnan teki alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen valmennusjohto.

Etsi sivustolta