Antti Seppänen

Antti Seppänen

Torstaina käynnistyvissä U18-ikäluokan MM-kisoissa Pikkuleijonat puolustavat viime kevään maailmanmestaruuttaan. Esittelemme maajoukkueen hyökkääjistön sekä  pelaajien taustat ja näytöt kuluvan kauden otteluista.

keskiviikko, 17 huhtikuu 2019 11:20

U18: MM-kisajoukkueen puolustajat esittelyssä

Torstaina käynnistyvissä U18-ikäluokan MM-kisoissa Pikkuleijonat puolustavat viime kevään maailmanmestaruuttaan. Katso, ketkä kilpailevat peliajasta puolustuksessa, ja millaisia näyttöjä Suomi-kiekon tulevaisuuden nimet ovat tällä kaudella antaneet.

Torstaina käynnistyvissä U18-ikäluokan MM-kisoissa Pikkuleijonat puolustavat viime kevään maailmanmestaruuttaan. Katso, millaisia näyttöjä joukkueen maalivahdit ovat tällä kaudella antaneet.

Pohjois-Amerikan sarjojen ratkaisupelit ovat ovella. Perkasimme sarjojen tilastoja ja nostimme suomalaiset onnistujat yliopisto- ja juniorisarjoista. Katso kattava tilastokooste.

Nuorten SM-liigan playoffsit päättyivät Kärppien mestaruusjuhliin. Leijonat.fi esittelee playoffs-pelien kovimmat pistemiehet, maalintekijät ja maalivahdit.

maanantai, 01 huhtikuu 2019 12:48

Nuorten SM: Muistatko nämä finaalisarjat?

Nuorten Suomen mestaruuden ratkaisemiseksi on käyty huimia taisteluita, mutta mestaruuteen on marssittu viimeisten vuosien aikana myös ilman tappioita. Kertaa lähivuosien Nuorten SM-liigan finaalisarjojen draaman kaaret.

Kärpät ja Blues pelaavat Nuorten Suomen mestaruudesta maanantaina käynnistyvässä finaalisarjassa. Kertaa joukkueiden tie finaalisarjaan, pudotuspelien avainpelaajat tähän asti ja joukkueiden aiemmat kohtaamiset kauden aikana.

C-nuorten välieräotteluissa kohtaavat tänä keväänä Kärpät ja Tappara sekä JYP ja Jokerit. Kärpät on kuulunut ikäluokan vakiomitalisteihin, mutta muille joukkueille sijoitukset kärkikolmikkoon ovat olleet viime vuosina harvinaisempaa herkkua.

Bluesin Roni Hirvonen johtaa Nuorten SM-liigan pudotuspelien pistepörssiä. Vasta 17-vuotias keskushyökkääjä johdatti joukkueensa sarjan loppuotteluihin vahvoilla esityksillään välieräsarjassa Sportia vastaan.

Nuorten SM-liigan mitaliotteluissa pelaavista joukkueista kolme on juhlinut Suomen mestaruutta 2000-luvulla. Kärpille ja Bluesille menestystä on tullut myös muiden mitalien muodossa, mutta Pelicansille mitalipelit ovat harvinaista herkkua. Sport puolestaan on tehnyt vaasalaista kiekkohistoriaa tämän kevään esityksillään.

C-nuorten SM-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta