maanantai, 05 joulukuu 2016 10:01

Kiinnostaako valmentajan ammattitutkinto (VAT)? Haku päällä nyt - Lataa esite!

Kirjoittanut Toimitus

Valmentajan ammattitutkinto (VAT) on opetushallituksen hyväksymä tutkinto. Valmistavan koulutuksen opetussuunnitelma perustuu OPH:n hyväksymiin tutkinnon perusteisiin.

Koulutuksen tavoitteena on syventää osaamista itsensä johtamisen, ihmissuhdetaitojen, pelin, luonteen ja urheilun osalta. Koulutus vaatii vahvaa sitoutumista sekä halua kehittyä ja samalla kehittää suomalaista jääkiekkoa.

1,5 vuoden mittainen koulutus on tehokas väline omassa toimintaympäristössä tapahtuvan valmennustyön kehittämiseen ja laadun parantamiseen. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna sisältäen lähijaksoja Suomen Urheiluopistolla, etäopiskelua kotipaikkakunnalla sekä työssäoppimista omaa valmennustyötä toteuttaen.

Koulutuksen pääkohderyhmä on jääkiekon parissa toimivat päätoimiset valmentajat, sekä päätoimiset liiton ja seurojen urheilutoimijat.

Opiskelijat valitaan hakemusten ja tarvittaessa haastattelun perusteella. Hakemukset tulee toimittaa 28.2.2017 mennessä. Koulutukseen valinnasta ilmoitetaan henkilökohtaisesti 19.3.2017 mennessä. Valinnoista vastaa Suomen Urheiluopisto, yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

Lataa esite (Word-dokumentti)

 

 

Viimeksi muutettu maanantai, 05 joulukuu 2016 10:03

Etsi sivustolta