keskiviikko, 11 marraskuu 2015 09:09

Vuoden tekijöitä palkittiin marraskuun ensimmäisenä lauantaina Helsingissä

Kirjoittanut
Hämeen alueen puheenjohtaja Hannu Soro piti juhlapuheen. Hämeen alueen puheenjohtaja Hannu Soro piti juhlapuheen. Petteri Ikonen

Karjala-turnaus kokosi marraskuun ensimmäisellä viikolla kiekkokansaa Helsinkiin, ja turnauksen lisäksi viikon aikana järjestettiin myös muun muassa Suomen Jääkiekkoliiton alueiden Vuoden tekijät -palkitsemistilaisuus.

Lauantaina 7. marraskuuta pidetyssä palkitsemistilaisuudessa oli mukana 120 osallistujaa kuudelta eri alueelta: Etelä, Häme, Keskimaa, Kymi-Saimaa, Länsirannikko ja Savo-Karjala.

Palkittujen joukossa oli paljon muun muassa juniorivalmentajia, huoltajia, seurojen johtohenkilöitä ja ylipäätään jääkiekon ”sekatyöläisiä”, joiden panos omassa seurassaan on ollut merkittävä.

 

Suomen A-maajoukkueen GM Jere Lehtinen toi palkituille A-maajoukkueen johdon tervehdyksen. Lehtinen kiitteli vapaaehtoisten tekemään työtä suomalaisen jääkiekon hyväksi, ja mainitsi että hänen omankin pelaajauran takana oli valtava määrä vapaaehtoisten tekemää työtä erilaisissa tehtävissä. Kuvassa vasemmalla Etelän alueen aluepäällikkö Staffan Kosk.

 

Etelän alueen palkitut.

 

Hämeen alueen palkitut.

 

Keskimaan alueen palkitut.

 

Kymi-Saimaan alueen palkitut.

 

Länsirannikon alueen palkitut.

 

Savo-Karjalan alueen palkitut.

 

Viimeksi muutettu keskiviikko, 11 marraskuu 2015 09:31

C-nuorten SM-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta