Tuula Puputti

Tuula Puputti

maanantai, 10 joulukuu 2018 01:04

Ilmoittaudu mukaan 2019 Mini Aurora Cupiin!

Ilmoittatuminen Mini Aurora Cupiin on nyt avattu, ilmoittautumisaika päättyy 31.1.2019. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

perjantai, 19 lokakuu 2018 16:07

Tyttöjen avoimet turnaukset kaudella 2018-2019

Jääkiekkoliitto järjestää tyttöjen pelaamistoiminnan tukena avoimia turnauksia, joissa sovelletaan kilpailusääntöjä seura- ja ikärajojen osalta.

F- ja E-tyttöjoukkueiden valtakunnallinen Mini Aurora Cup -turnaus pelataan Helsingissä, Malmilla 5.-7.4.2019. Turnauksen järjestää Helsingin IFK yhdessä Jääkiekkoliiton kanssa. Nuorimpien tyttökiekkoilijoiden kauden huipentava päätösturnaus pelataan nyt kahdeksatta kertaa ja tällä kertaa yhtä aikaa naisten Espoossa pelattavien MM-kotikisojen kanssa. Omien pelien ohessa Mini Aurora Cupilaisten on mahdollista päästä seuraamaan myös MM-kisaotteluita!

Tyttökiekon rekrytointipäivä Girls' Hockey Day (GHD) juhlistaa kotikisakautta Sinustako Leijona -teemalla. Tyttökiekon ilmaisen rekrytointipäivän voi järjestää kansainvälisenä tyttökiekkoviikonloppuna 6.-7.10. tai myöhemmin kauden aikana. Ilmoittamalla GHD-tapahtuman ajankohdan sähköisen kaavakkeen kautta Jääkiekkoliitolle 1.10. mennessä, seuralla on mahdollisuus voittaa liput 30 hengelle MM-kotikisoihin!

perjantai, 04 toukokuu 2018 11:34

Mini Aurora Cup Oulussa viikonloppuna

Historian seitsemäs Mini Aurora Cup pelataan Oulussa 5.-6.5. G/F- ja E-tyttöjen kauden päätösturnauksessa on mukana yhteensä 24 joukkuetta, 12 kummankin ikäryhmän turnauksessa. 

lauantai, 21 huhtikuu 2018 11:32

A-tyttöjen SM-turnaus käynnissä Malmilla

A-tyttöjen SM-turnaus pyörähti käyntiin Malmin jäähallissa Helsingissä. Turnauksessa on mukana 13 joukkuetta.  

Turnaus pelataan kolmessa alkulohkossa. Alkulohkoista jatketaan välisarjoihin, joissa lohkojen ykköset, kakkoset, kolmoset ja sijoille 4-5 sijoittuneet joukkueet kohtaavat toisensa. Välisarjoissa G-F jaetaan sijoitukset suoraan lohkosijoitusten perusteella. Välisarjan E voittaja nousee pelaamaan pronssiotteluun välisarjan D kolmatta joukkuetta vastaan. Turnaus päättyy finaaliin, jossa kohtaavat välisarjassa D kaksi parhaiten sijoittunutta joukkuetta. 

Turnauksen finaali pelataan sunnuntaina klo 17 alkaen. Otteluiden etenemistä voi seurata tulospalvelussa >> Tarkastellaksesi haluamasi alku- tai välisarjan ottelutuloksia, valitse oikean puoleisesta alasvetovalikosta haluamasi sarja.

Joukkueet ja alkulohkot

Lohko A: Blues, TPS, Hermes, UJK, KieHa
Lohko B: Team Kuortane, KJT, RW, SaiPa
Lohko C: HPK, Lukko, JYP, Rockets

keskiviikko, 21 helmikuu 2018 14:11

Jää- ja opiskeluleirin pelaajavalinnat

Vuosina 2002-2004 -syntyneiden pelaajien leijonatie jatkuu jää- ja opiskeluleirin merkeissä Kuortaneella 11.-16.3.2018. Leirille on valittu 25 pelaajaa näyttämään pelitaitonsa sekä saamaan oppia elämänhallintataidoista.

 

 

Ilmoittautuminen C- ja A-tyttöjen SM-turnauksiin on avattu. Myös D-tyttöjen avoimeen turnaukseen sekä E- ja F-tytöille tarkoitettuun Mini Aurora Cupiin mahtuu vielä mukaan.

Pelaajat tyttöjen valtakunnalliselle Leijonanpennut-leirille on tehty. Ikäluokkavastaava valmentaja Mira Kuisma valitsi yhdessä alueiden tyttökiekkokouluttajien kanssa leirille yhteensä 63 kenttäpelaajaa ja kahdeksan maalivahtia. Pelaajat tulevat 45 eri seurasta, joista parhaimpana Harjun Kiekosta on mukana viisi pelaajaa, Kärpistä ja Red Wingseistä neljä molemmista ja HPK:sta, KalPasta, Uudenkaupungin Jääkotkista ja Ylöjärven Uplakersista kustakin kolme pelaajaa.

maanantai, 08 tammikuu 2018 10:14

2018 Mini Aurora cup pelataan Oulussa 4.-6.5.

Valtakunnallinen tyttöjen Mini Aurora Cup -turnaus pelataan Oulun Linnanmaalla 4.-6.5.2018. Tyttökiekkoilijoiden kauden päätösturnaus järjestetään nyt seitsemättä kertaa ja mukaan odotetaan 300 tyttöpelaajaa!

Etsi sivustolta