maanantai, 10 lokakuu 2011 09:48

CSM: Blues ja HPK menossa jatkoon lohkosta 1

Kirjoittanut
SM-karsintojen lohkossa 1 Blues on menossa kärkijoukkueena suoraan SM-sarjaan. Jatkopaikoista käydään viikon aikana vielä kiivas kamppailu, ja päätöskierroksen TPS-Pelicans -ottelussa sunnuntaina voi olla paljon pelissä.


Viikonlopun tehomies oli Pelicansin Jonne Yliniemi, joka iski viisi tehopistettä TPS:ää vastaan. Yliniemi on kerännyt pelaamissaan kolmessa karsintaottelussa tehot 3+6.

Pelicans - TPS 8-2
Lahtelaiset ottivat jatkopaikan kannalta äärimmäisen tärkeän voiton. Voittonsa myötä Pelicans taistelee TPS:n kanssa ristiinkarsintapaikasta. Pelicans latoi päätöserässä viisi maalia. Joukkueen ykköspyssy oli Jonne Yliniemi tehoilla 2+3. Sebastian Repo kirjautti tehot 2+1. TPS-maalissa Santeri Seppinen keräsi 45 torjuntaa.

HPK - GrIFK 10-2
Suoran jatkopaikan kakkossijalla oleva HPK ei antanut GrIFK:lle mahdollisuuksia. Niko Lahtinen (2+1) ja Sakari Dahlgren olivat HPK:sta kahden maalin miehiä. Miro Ruokonen ja Tommi Harainen syöttivät kolme osumaa. IFK-maalissa Atte Haapaselle ja Olli Kaltiaiselle merkittiin yhteensä 49 torjuntaa.

GrIFK - TPS 2-6
TPS:n rynnistys päätöserässä (kolme maalia) ratkaisi ottelun turkulaisille. Otto Nieminen oli TPS:n sankareita hattutempullaan (3+1). Pistepörssin kärjessä oleva Mikko Rantanen ja Manu Honkanen keräsivät kolme syöttöpistettä.

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta