keskiviikko, 02 huhtikuu 2014 23:22

B2SM: Ilves nollasi Lukon - Finaalisarja katkolla perjantaina

Kirjoittanut
Einari Laakkonen (vas.), Jan Silvala ja Valtteri Ilomäki juhlivat Ilveksen 4-0 -maalia. Einari Laakkonen (vas.), Jan Silvala ja Valtteri Ilomäki juhlivat Ilveksen 4-0 -maalia. Pasi Mennander

Lukko avasi viime lauantaina B2-nuorten SM:n finaalisarjan 4-3 -vierasvoitolla Ilveksestä.  Keskiviikkoiltana toinen vierailu Tampereen Sentteriin ei tuottanut yhtä hyvää tulosta - kotijoukkue Ilves iski tulostaululle luvut 5-0.

Kotivoitollaan Ilves siirtyi finaalisarjassa 2-1 -johtoon. Sillä on mahdollisuus varmistaa Suomen mestaruus perjantai-iltana Raumalla pelattavassa neljännessä finaaliottelussa. Jos Lukko voittaa kotonaan, sarja sinetöidään sunnuntaina viidennessä osaottelussa Tampereella.

Keskiviikkona Ilves karkasi ensimmäisessä erässä 2-0 -johtoon. Oskari Kuivila aloitti maalinteon ylivoimalla seitsemän minuutin pelin jälkeen ja viisi minuuttia myöhemmin Otto Paavola iski Ilvekselle toisen maalin.

Myös toinen erä oli selkeästi Ilveksen. Peli pyöri pääosin Lukon kenttäpäädyssä ja tulostakin syntyi. Ensin Ville Sullanmaan toimesta 3-0 ajassa 34.23, ja vain 46 sekuntia myöhemmin Einari Laakkonen 4-0:aan.

Lukko sai kiekon Ilveksen maaliin toinen erän lopussa summerin soidessa, mutta maalia ei hyväksytty.

Kolmannen erän ainoasta maalista vastasi Ilveksen Joona Kolehmainen. Ilveksen viides maali syntyi kahden miehen ylivoimalla, kun peliä oli jäljellä reilu kolme minuuttia.

 

Finaalit:
Ilves - Lukko     Voitot 2-1
Mestariksi kolmella voitolla.

La 29.03. Ilves - Lukko  3-4
Ma 31.03. Lukko - Ilves  2-5
Ke 02.04. Ilves - Lukko  5-0
Pe 04.04. Lukko - Ilves  Klo 19:15
Tarvittaessa:
Su 06.04. Ilves - Lukko  Klo 17:45

 

 

 

Olet nyt