keskiviikko, 04 maaliskuu 2020 11:51

BSM: Päätöskierrokset ratkaisevat pudotuspeliasetelmat – katso panokset

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Ilves (Okko Untala) on jatkamassa kauttaan puolivälierissä, Pelicansin (Toni Ahonen) on palattava voittokantaan villi kortti –kierroksen paikkaa tavoitellakseen. Ilves (Okko Untala) on jatkamassa kauttaan puolivälierissä, Pelicansin (Toni Ahonen) on palattava voittokantaan villi kortti –kierroksen paikkaa tavoitellakseen. Mika Kylmäniemi

B-nuorten SM-sarjan loppuhuipennus on edessä. Kärpät marssii runkosarjan voittoon, mutta viimeisillä kierroksilla riittää vielä panoksia muista pudoptuspelipaikoista. Runkosarjan viimeinen kierros pelataan sunnuntaina 15. maaliskuuta.

Kärpät johtaa sarjaa ylivoimaisesti 19 pisteen erolla Jokereihin. Kärpät on voittanut kevätkauden 14 ottelustaan 12 ja hävinnyt vain Ässille ja JYPille. Tappiot ovat joukkueen ainoat myös 20:n viimeisen ottelun jaksolla.

Puolivälierissä paikkansa ovat varmistaneet myös Jokerit ja TPS. Myös KalPan, JYPin ja Ilveksen eteneminen suoraan puolivälieriin on sinettiä vailla. Seitsemäntenä oleva HIFK on Ilveksestä kahdeksan pisteen päässä.

Villi kortti –kierroksen paikoista kamppaillaan tiukasti viimeisissä otteluissa. Neljä joukkuetta on viiden pisteen sisällä ennen neljää viimeistä kierrosta. Kymmenentenä oleva, tappioputkeen ajautunut Pelicans kohtaa viikonloppuna samoista sijoista taistelevat Ässät ja HIFK:n.

Neljännen villi kortti –kierroksen paikan saa alemman loppusarjan voittajajoukkue. Kamppailu paikasta on tiivistymässä Lukon ja Tapparan väliseksi. Ero joukkueiden välillä on kaksi pistettä ennen neljää viimeistä ottelua.  >> Katso sarjataulukko

Viikonlopun ottelut

Perjantai 6.3.
JKL kh 18.45 JYP – Ilves

Lauantai 7.3.
Niirala 11.45 KalPa – TPS
Raksila 2 12.30 Kärpät – K-Vantaa
Arena 2 15.00 Jokerit – JYP
Lahti 16.00 Pelicans – Ässät

Sunnuntai 8.3.
Raksila 12.55 Kärpät – TPS
Niirala 13.15 KalPa – K-Vantaa
Töölö 2 13.50 HIFK – Pelicans
 

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia

 
 
 

Etsi sivustolta