perjantai, 31 tammikuu 2020 12:47

BSM: Ilves katkaisi Jokerien voittoputken

Kirjoittanut
Nikolai Hakalan ruuti oli kuivaa keskiviikkona Jokereita vastaan. Nikolai Hakalan ruuti oli kuivaa keskiviikkona Jokereita vastaan. Riku Laukkanen

B-nuorten SM-sarjan viikkopeleissä nähtiin yllätyksiä. Ilves katkaisi keskiviikkona Jokerien viiden ottelun voittoputken. Maalitykkinä kunnostautui Nikolai Hakala.

JYP oli tiistaina voitokas kotonaan Pelicansia vastaan. Erikoistilanteet olivat tärkeässä roolissa 13 maalin talkoissa: JYP osui ylivoimalla peräti neljästi ja lopussa kahdesti tyhjään maaliin. Jere Lassila osui ottelussa kahdesti ja vastasi JYPin voittomaalista päätöserässä. U16-maajoukkueessa tehokkaasti esiintynyt Lassila on koonnut B-nuorissa tällä kaudella 38 pistettä 35 ottelussa.

Keskiviikon ainoassa ottelussa Ilves yllätti Jokerit kotonaan. Tamperelaiset iskivät päätöserässä neljästi ja karkasivat tasaisen ottelun voittoon. Nikolai Hakala osui ottelussa kolmesti. Kookas sentteri on tehnyt 34 ottelussa 21 maalia. Maalihana aukeni myös joulukuussa uran ensimmäisessä ottelussa Nuorten SM-liigassa.

Torstain ohjelmassa oli kaksi ottelua. JYP otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kukistamalla KalPan – ja vei Järvi-Suomen herruuden. JYPin Santeri Koskela teki avauserässä kaksi maalia ja venytti maaliputkensa kolmen pelin mittaiseksi. Kauden maalitykki on osunut 38 ottelussa 28 kertaa.

K-Vantaa palasi kolmen pisteen voittojen tielle kuuden ottelun heikomman jakson jälkeen. Vantaalaiset onnistuivat laajalla rintamalla, kun 11 pelaajaa kirjasi ottelusta pisteen tililleen. Voittomaalista vastanneelle Miska Hämäläiselle osuma oli kauden viides.

Viikon ottelut

Tiistai 28.1.
JYP – Pelicans 8-5

Keskiviikko 29.1.
Ilves – Jokerit 7-4

Torstai 30.1.
JYP – KalPa 6-3
K-Vantaa – HIFK 5-1
 

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia

 
 
 

Etsi sivustolta