perjantai, 11 tammikuu 2019 18:48

Pelitällit - Mitä ja missä?

Kirjoittanut

Pelitällit ovat tyttöjen avoimia pelitapahtumia, jotka keräävät alueella pelaavat F-B/C tytöt yhteisiin tyttöjen jäätapahtumiin. 

Pelitällejä organisoivat tyttökiekkokouluttajat ja niitä pidetään alueittain tai useamman eri alueen yhteisinä tapahtumina. Pelitälleihin osallistuvat tytöt jaetaan ikä- ja tasoryhmiin, jotta kaikille saadaan kivaa, turvallista ja laadukasta treeniä sekä tietysti se peli.

Pelitällien tavoite on tarjota matalan kynnyksen peli- ja harjoitustoimintaa tytöille. Mukaan voivat tulla niin poikajoukkueissa pelaavat tytöt, kuin tytöt jotka harjoittelevat oman tyttöjoukkueensa mukana. Pelitälleiltä löytyy samasta lajista innostuneita pelikavereita, joiden kautta voi parhaillaan löytyä myös seuraavan kauden peliryhmä!

Kauden ensimmäiset pelitällit pidettiin Orivedellä 6.1. Mukana oli tyttöjä paitsi Hämeen alueelta, myös Länsirannikolta ja Keskimaalta. Tammi-helmikuun aikana on tulossa pelitällejä ainakin Etelän ja Pohjoisen alueelle sekä Kymi-Saimaan ja Savo-Karjalan yhteinen tapahtuma. Oman alueesi pelitällit löydät alueen toimintasuunnitelmista.

Siirry alueen toimintasuunnitelmaan >>

Kysy lisää pelitälleistä tyttökiekkokouluttajilta >>

Lisää Tyttökiekon uutisia

Olet nyt

Etsi sivustolta