maanantai, 08 tammikuu 2018 10:14

2018 Mini Aurora cup pelataan Oulussa 4.-6.5.

Kirjoittanut

Valtakunnallinen tyttöjen Mini Aurora Cup -turnaus pelataan Oulun Linnanmaalla 4.-6.5.2018. Tyttökiekkoilijoiden kauden päätösturnaus järjestetään nyt seitsemättä kertaa ja mukaan odotetaan 300 tyttöpelaajaa!

Kenelle turnaus on tarkoitettu?

Turnaus kokoaa yhteen Suomen nuorimmat tyttökiekkoilijat, kun peleissä kohtaavat niin G/F-ikäisten kuin E-ikäisten tyttöjen joukkueet. G/F-ikäisten pelit on tarkoitettu ensisijaisesti vuonna 2008 syntyneille ja sitä nuoremmille tyttöpelaajille. E-tyttöjen turnaukseen taas pääsee mukaan vuonna 2006-syntyneet ja sitä nuoremmat tytöt. Myös vähän vanhemmat, vasta aloittaneet tytöt ovat tervetulleita mukaan!

Mini Aurora Cupiin mahtuu mukaan 12 G/F-tyttöjen joukkuetta ja 15 E-tyttöjen joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Turnaukseen voi ilmoittautua seurajoukkueella, alueen kokoamalla yhteisjoukkueella tai yksittäisenä pelaajana. Yksittäin mukaan ilmoittautuneista pelaajista kootaan joukkueet molempiin G/F-tyttöjen turnaukseen ja E-tyttöjen turnaukseen. Näitä joukkueita valmentaa Jääkiekkoliiton nimeämät turnausvalmentajat.

Miten pelit etenevät?
Molempien turnausten tarkempi aikataulu ja ohjelma laaditaan ilmoittautumisten päätyttyä ja julkaistaan huhtikuun alussa.

G/F-tyttöjen turnaus on kaksipäiväinen ja jokainen joukkue pelaa turnauksen aikana 4-5 ottelua. Otteluaika on 1 x 30 min., juoksevaa aikaa. Pelit pelataan puolikkaalla kentällä Leijonaliigan säännöin.

E-tyttöjen turnaus on myös kaksipäiväinen ja joukkue pelaa turnauksen aikana 4-5 ottelua. Otteluaika on 2 x 15 min. tehokasta peliaikaa. Pelit pelataan isolla kentällä.

Alustavasti molemmat turnaukset ovat kaksipäiväisiä, mutta tarvittaessa pelit aloitetaan jo perjantai-iltana. Perjantain peleihin valitaan kuitenkin joko läheltä tulevat tai joka tapauksessa jo perjantaina Ouluun majoittuvat joukkueet ja poikkeuksesta tiedotetaan joukkueita hyvissä ajoin.

Turnausmaksu ja ilmoittautuminen
Turnauksen osallistumismaksu on G/F-tyttöjen joukkueelta 300€ ja E-tyttöjen joukkueelta 350€. Yksittäin ilmoittautuvan pelaajan turnausmaksu on 40€. Turnausmaksu sisältää turnausjärjestelyjen lisäksi mm. palkinnot, kisapassin ja kisaohjelman.

Lisäksi joukkueet voivat turnausmaksun yhteydessä varata maksullisen ruokailun pelaajille, taustaryhmälle tai kannustusjoukoille. Yhden ruokailun hinta on pelaajille 7€ ja mukana oleville aikuisille 8,70€. Turnausmaksu ja ilmoittautumisen yhteydessä varatut ruokailut laskutetaan joukkueilta ennen tapahtumaa.

Ilmoittautuminen päättyy torstaina 1.3.2018. klo 17. Siirry ilmoittautumiseen tästä >>

Muuta huomioitavaa
Jääkiekkoliiton lisenssikausi päättyy huhtikuun lopussa, joten kauden 2017-2018 lisenssit eivät ole voimassa turnauksessa. Jääkiekkoliiton uudet lisenssituotteet kaudelle 2018-2019 julkaistaan huhtikuussa ja niistä tiedotetaan erikseen. Uudet lisenssit ovat voimassa takautuvasti, kun ne maksetaan kesäkuu loppuun, 30.6.2018 mennessä.

Majoitus
Jääkiekkoliiton yhteistyökumppani Sokos Hotellit tarjoaa turnaukseen osallistujille majoitusmahdollisuuden Oulussa. Jos haluat hyödyntää turnauksen majoitustarjouksen, teethän varauksen suoraan hotelliin 9.3. mennessä. Mainitse varauksen yhteydessä tunnus Mini Aurora Cup.

Majoitusvaihtoehdot ja turnauksen sopimushinnat

Break Sokos Hotel Edén (Holstinsalmentie 29, Oulu)
1hh/2hh 84€ /vuorokausi
3hh 104€ /vuorokausi
4hh 124€ /vuorokausi
Hinnat sisältävät buffetaamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin käytön päivittäin.
Valittavissa 25€ lisämaksulla myös Seaside Superior -huonetyyppi, joissa on parveke ja ilmastointi.
Huom! Jos joukkue kuuluu sporttiklubiin, myös sporttiklubin edut ovat voimassa.

Original Sokos Hotel Arina (Pakkahuoneenkatu 16, Oulu)
1hh 85€/vuorokausi
2hh 100€/vuorokausi
2hh lisävuoteella 115€/vuorokausi
Hinnat sisältävät aamiaisen, iltasaunan ja kuntoiluhuoneen käytön.
Huom! Huoneet ovat käytössä tulopäivänä klo 15 alkaen, huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Radisson Blu Hotel Oulu
1hh 82€/vuorokausi
2hh 82€/vuorokausi
2hh lisävuoteella 102€/vuorokausi
2hh kahdella lisävuoteella 122€/vuorokausi
Hinnat sisältävät aamiaisen, aamu- ja iltasaunan sekä kuntosalin käytön.
Huoneisiin mahtuu lisävuoteissa majoittumaan 1 aikuinen tai 2 lasta. Lisävuoteet tehdään 120cm leveästä sohvasta. 
Huom! Huonehinnat edellyttävät joukkueen kuulumista sporttiklubiin. Jos joukkue ei kuul usporttiklubiin, hintaan lisätään 10€/vrk/huone.

Lisätietoja
Tuula Puputti, tyttökiekon kehittäjä
Jääkiekkoliitto
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
p. 040-5429 540   

Saija Tarkki, tyttökiekkovastaava
Oulun Kärpät 46 ry
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.gmail.com

Mini Aurora Cup -turnaus järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012 Varkaudessa, Jääkiekkoliiton Kymi-Saimaan alueella. Vuonna 2013 turnaus järjestettiin Kisakalliossa, kisajärjestäjänä toimi Eteläinen alue. Kolmas Mini Aurora Cup pelattiin länsirannikon vastuualueella Porissa vuonna 2014, neljäs Hämeen huomassa Tampereella 2015 ja viides Keskimaan alueen vastatessa järjestelyistä Vaasassa. Viimeisin Mini Aurora Cup pelattiin 2017 Savo-Karjalan alueen ja KalPan toimittua turnausjärjestäjinä Kuopiossa. Kun vuoden 2018 turnauksen järjestää Kärpät ja pohjoisen alue, Jääkiekkoliiton alueista vain Lappi ei ole vielä toiminut Mini Aurora Cupin vastuutehtävissä. 

Olet nyt

Etsi sivustolta