perjantai, 21 syyskuu 2018 09:37

Kiimingin Special Hockey -ryhmä TV-tähtinä - Pikku Kakkosen kiekko-ohjelma alkaa tammikuussa

Kirjoittanut Toimitus
Kiimingin Special Hockey -ryhmä TV-tähtinä - Pikku Kakkosen kiekko-ohjelma alkaa tammikuussa Kalle Väliaho

Tammikuussa TV-ruutuihin ilmestyvää Pikku Kakkosen uutta lasten omaa kiekko-ohjelmaa, Pikku Kiekkoa, on kuvattu kesän ja alkusyksyn aikana usealla eri paikkakunnalla. Elokuussa kuvausryhmä piipahti Jääli-hallissa.

Kiimingin Kiekko-Pojista Pikku Kiekon kuvauksissa tähtinä jäällä häärivät Special Hockey -ryhmän lapset, joille tehtävä oli enemmän kuin mieluinen. Oman lisänsä päivään toi taatusti myös se, että kuvausten ajan lasten kanssa jäällä viiletti talvet NHL-kaukaloissa pelaava Jesse Puljujärvi

Pikku Kiekko alkaa pyöriä TV2:n tiistai-illoissa tammikuussa. Nähtäväksi jää, missä jaksossa pääsemme kurkistamaan Jääli-hallin jäälle!

 

Olet nyt

 
 
 

Special Hockey

Special Hockey soveltuu itseluisteleville, diagnoosin omaaville pelaajille, jotka eivät vammansa takia pysty harjoittelemaan ns. tavallisessa joukkueessa.

Yleisimmät diagnoosit ovat lievä/keskivaikea kehitysvamma, ADHD, Asperger, psykososiaaliset haasteet, motoriset haasteet, jalkaortoosit tai kuulovamma.

Special Hockey antaa lapselle mahdollisuuden liikkua ja harrastaa Suomen suosituinta urheilulajia urheiluseurassa, omassa joukkueessa ja omien kavereiden kanssa.

Liikunta on jokaisen lapsen etuoikeus!

Etsi sivustolta