lauantai, 09 helmikuu 2019 21:38

Nuorten Leijonien Arttu Nevasaari: “Nyt oli intoo piukeena”

Kirjoittanut Leeni Pellinen
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Afrttu Nevasaari teki Suomen neljäånnen maalin. Vasemmalla maalin syöttänyt Samuel Salonen. Afrttu Nevasaari teki Suomen neljäånnen maalin. Vasemmalla maalin syöttänyt Samuel Salonen. Riku Laukkanen

Sairastumisen vuoksi kaksi ensimmäistä ottelua huilannut TPS-hyökkääjä Arttu Nevasaari pelasi turnauksen ensimmäisen pelinsä lauantaina.

– Hyvä peli meiltä ja tehtiin ainakin maaleja, Nevasaari kommentoi heti ottelun jälkeen.

Hieman kritiikkiä Nevasaarelta sai se, että omat virheet kostautui Saksan vaarallisina vastaiskuina ja maalipaikkoina, mutta kokonaisuutena Nevasaari oli iltapäivän peliin ja joukkueen ilmeeseen tyytyväinen.

Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen Nuoret Leijonat marssivat selkeään 6–1-voittoon, ja Nevasaarella on selkeä kuva siitä, miksi peli kääntyi toisessa erässä.

– Eka erässä ehkä yritettiin kuljettaa se kiekko maaliin ja toisessa erässä alettiin ampua paremmin. Varmasti se oli se avainjuttu siinä.

Kuume piti Nevasaaren kahdesta ottelusta sivussa. Oulun Kärppien kasvatti myönsi pelin jälkeen, että alku ei ollut helppo, mutta on tyytyväinen omaan panokseen ottelussa.

– Vähän ehkä yski ekassa erässä, kun oli ollut kipeenä. Mutta nyt oli kuitenkin intoo piukeena ja jaksoi kuitenkin koko pelin painaa. Oli kyllä kiva pelata taas, iloinen Nevasaari kuvaili.

 

Kuva: Riku Laukkanen

 

Nevasaari iski ottelussa tehot 1+1. Nuori peluri laskeskeli, että paikkoja olisi ollut useampaankin onnistumiseen.

– Saloselta sain hienon poikittaissyötön, ja siitä pääsin vetämään ja yläputken kautta meni sisään, Nevasaari kuvaili iskemäänsä Suomen neljättä osumaa.

Huomenna Suomi kohtaa turnauksessa viimeisessä ottelussa Ruotsin. Nevasaaren mukaan latausta ei tarvitse hakea. Ruotsi sytyttää aina.

– Huomenna tulee ehkä turnauksen finaali ja kovin vastustaja. Siihen laitetaan kyllä kaikki likoon ja katotaan, mikä on tulos pelin jälkeen, Nevasaari ennakoi huomista.

Ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Turnauksen tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia