maanantai, 12 marraskuu 2018 15:29

U20: Haastajajoukkueiden Suomi–Tshekki-sarjan voittomaalin tekijä Ville Petman: "Pystyimme parantamaan peliämme koko ajan"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Ville Petman. Ville Petman. Pasi Mennander

Suomen ja Tshekin alle 20-vuotiaiden haastajajoukkueiden ottelusarjan voittomaali oli Ville Petmanin sunnuntaina ajassa 54.22 iskemä ylivoimaosuma.

- Tuntuu aina hyvältä tehdä maajoukkueessa maali, Petman sanoi.
- Ottelun alku oli meille vaikea, mutta pystyimme parantamaan peliämme. Kaksi viimeistä erää olivat jo ihan hyvät ja saimme voiton.

Haastajaryhmä kokoontui Vierumäellä keskiviikkona. Ensimmäinen peli oli ohjelmassa perjantaina.

- Aika tiivis tapahtuma, emme juuri ehtineet reenata. Onneksi pystyimme parantamaan peliämme koko ajan. Perjantain ottelu oli vähän huonompi, mutta eilen ja tänään pelasimme hyvin. Olimme joukkue, pystyimme tekemään asioita yhdessä ja saimme sitä kautta kaksi voittoa, Lukko-hyökkääjä Petman sanoi.

Petmanin mukaan tiukasta aikataulusta huolimatta pelaajista muotoutui helposti joukkue.
- Kopissa oli paljon johtavia pelaajia ja tuttuja. Varmaan kaikki olivat olleet toistensa kanssa tekemisissä aiemminkin.

Perjantain avausottelun Tshekki voitti 2-0. Kaksi seuraavaa peliä päättyivät Suomen voitoihin 2-1 ja 3-2. Sunnuntain voittomaali oli Petmanin ensimmäinen tässä tapahtumassa ja koko maajoukkueuralla viides.

Ville Petmanin pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Tshekki-otteluiden tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä

 

Sunnuntain ottelun maalikooste:

 

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Ville Petman ja Ondrej Buchtela. Palkinnot ojensi Marko Valencic.

Olet nyt

Lisää U20-uutisia