maanantai, 12 marraskuu 2018 01:13

Nuorten Leijonien Aleksi Heponiemi: "Paransimme peli peliltä - Odotan innolla tulevaa"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Aleksi Heponiemi. Arkistokuva viime vuodenvaihteen MM-kisoista. Aleksi Heponiemi. Arkistokuva viime vuodenvaihteen MM-kisoista. Pasi Mennander

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue varmisti Tshekissä pelatun neljän maan turnauksen voiton kaatamalla isäntämaan joukkueen sunnuntaina maalein 7-2. Nuorten Leijonien tehokkain pelaaja oli Aleksi Heponiemi, joka teki kaksi maalia ja antoi yhden maalisyötön.

- Ihan hyvä peli meiltä. Eka erä oli vähän huonoa suorittamista, mutta kasasimme itsemme toiseen erään. Tuomarit antoivat meille jäähyjä, mutta pelasimme hyvää alivoimaa ja plokkasimme paljon kiekkoja. Ne olivat tärkeitä hengennostatuskohtia. Otimme pelin haltuumme ja olimme tehokkaita, Heponiemi kertasi.

Koko turnauksesta Oulun Kärppien hyökkääjälle jäi hyvä kuva.

- Paransimme joukkueena peli peliltä ja harjoitus harjoitukselta. Tämä oli meiltä erittäin hyvä turnaus ja olen tyytyväinen joukkueen tekemiseen.

Nuorten MM-kisoihin valmistautumisen aloittava MM-leiriryhmä julkistetaan noin viiden viikon kuluttua.

- Odotan innolla tulevaa. On hienoa nähdä, ketkä pääsevät joukkueeseen ja olenko itse mukana. Siitä taistellaan. Meillä on paljon hyviä pelaajia ja turnauksesta tulee varmasti hyvä.

Aleksi Heponiemen pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Sunnuntain Tshekki-Suomi -ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Näillä kentällisillä Suomi lähti Tshekki-otteluun
Tshekin-turnauksen tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä
Kaikki U20-uutiset Leijonat.fi:ssä

Olet nyt

Lisää U20-uutisia