lauantai, 04 elokuu 2018 08:14

Näillä kentällisillä Nuoret Leijonat lähti USA-otteluun

Kirjoittanut
Ukko-Pekka Luukkonen nokikkain Joel Farabeen kanssa. Kuva: Matthew Murnaghan (Hockey Canada Images) Ukko-Pekka Luukkonen nokikkain Joel Farabeen kanssa. Kuva: Matthew Murnaghan (Hockey Canada Images)

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue kohtasi World Junior Showcase -turnauksen neljännessä ottelussaan perjantaina USA:n joukkueen. Ottelu päättyi USA:n 2-1-voittoon.

Suomen kentällisiin oli tullut muutoksia torstain Kanada-otteluun verrattuna. Hyökkäysketjuista vain kakkonen oli samassa muodossaan kuin torstaina.

Linus Nyman lähti USA-otteluun ykkösketjun laidassa. Nyman pelasi ykkösessä turnauksen avausottelussa, mutta siirtyi toisessa ottelussa kolmosketjuun. Myös torstain Kanada-pelissä hän hyökkäsi kolmosketjussa.

Kolmosketju oli USA-pelissä muodossa Janne Jokinen - Kristian Tanus - Eetu Päkkilä. Kolmikosta vain Jokinen oli pelannut kaikki aiemmatkin ottelut kolmosketjussa.

Nelosketju lähti USA-otteluun muodossa Sampo Ranta - Jesse Koskenkorva - Ville Petman. Ranta ja Petman hyökkäsivät nelosessa myös torstain Kanada-pelissä, Koskenkorva puolestaan nostettiin nelosketjun keskelle 13. hyökkääjän roolista.

Pakkipareissa ainoa muutos löytyi neloskentästä. Suomella oli kokoonpanossaan kahdeksan puolustajaa, neljöännen parin muodostivat Santeri Salmela ja kokoonpanoon yhden ottelun tauon jälkeen palannut Saku Vesterinen.

Ukko-Pekka Luukkonen pelasi Suomen maalilla turnauksen ensimmäisen ottelunsa. Lassi Lehtinen oli nyt varavahdin roolissa.

Maalilla:
1 Ukko-Pekka Luukkonen

Varalla:
30 Lassi Lehtinen

1:
25 Aarne Talvitie - 34 Rasmus Kupari - 20 Linus Nyman
4 Aleksi Anttalainen - 23 Oskari Laaksonen

2:
18 Teemu Engberg - 12 Erkka Seppälä - 15 Aleksi Klemetti
28 Joona Riekkinen - 36 Anttoni Honka

3:
37 Janne Jokinen - 32 Kristian Tanus - 13 Eetu Päkkilä
2 Toni Utunen - 21 Otto Latvala

4:
24 Sampo Ranta - 22 Jesse Koskenkorva - 10 Ville Petman
3 Santeri Salmela - 19 Saku Vesterinen
 

 

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia