tiistai, 05 tammikuu 2016 22:24

MM-­kisat vaparina: Päivä 11 – Kuulkaas viimeistä viiään!

Kirjoittanut Heidi Hautamäki

Tänään tiistaina edessä on viimeinen koitos. Nuoret Leijonamme kohtaavat parhaillaan finaalissa tulikuuman Venäjän. Huikea peli­-ilta menossa!

Samalla loppuvat myös meijjän vapaaehtoisten rupeamat. On ollut mieletön kisaurakka. Haikeutta on ilimassa, mutta tietyllä tapaa myös helepostusta. Kova urakka vettää omien töiden lisäksi hallilla täyttä päivää. Täällä on ollut siistiä, mieletöntä ja aivan upeaa.

Hallilla on ollut mahtavia vapaaehtoisia. Parasta tässä on ollut saada taas uusia ystäviä ja tutustua hienoihin ihmisiin. Kiitosta pitää jakaa myös järjestäjille ja joukkueille. Maailmalla kasvaa upeita junioripelaajia, joista kuullaan vielä pitkään. Ei ole PuLa­Aho ketjua voittanutta, koska he jättivät monet kylymäksi ;)

Omiin tehtäviin kuului auttaa toimittajia. Parhaina työkavereina oli omat ”ketjukaverit”, joiden kanssa riitti iloa ja naurua. Lisäksi joukkueiden mediahenkilöt olivat suurena apuna. Joten ei ole kuin yksi sana tähän loppuun – KIITOS!

Ps. Sain omilta ketjukavereiltani hienon lahajan! Täytyy ruveta järjestään matkaa Pietariin ;)

 

Nuorten MM­kisoissa vapaaehtoisina toimivat Johanna Reponen ja Heidi Hautamäki raportoivat kisoistaan vapaaehtoisena Leijonat.fi ­sivuilla päivittäin ilmestyvän blogin kautta. Yhdentoista kisapäivän mittainen blogi kertoo kahden vapaehtoisen kisatarinan, yhteensä Nuorten MM-kisoissa työskentelee noin 400 vapaaehtoistyöntekijää erilaisissa tehtävissä.

Olet nyt

Lisää U20-uutisia

U20 Nuorten Leijonien ohjelma 2020-21

18.07.-23.07.2020:
Testi- ja otteluleiri, Vierumäki

Kauden muut tapahtumat vahvistetaan elokuussa.