tiistai, 05 tammikuu 2016 14:00

Neljä joukkuetta siipien alla - "On ollut mahtavaa seurata heidän etenemistään"

Kirjoittanut Jenni Nummi
Neljä joukkuetta siipien alla - "On ollut mahtavaa seurata heidän etenemistään" Silja Schemeikka.

Suomen Jääkiekkoliiton nuorisomaajoukkuesihteeri Annika Tirinen huolehtii työkseen neljän maajoukkueen käytännön asioista. MM-kisojen aikana hän toimii Hartwall Arenan kisatoimiston vastaavana.

Päivätyössään Jääkiekkoliitolla Annika Tiriselle jokainen päivä on erilainen. U16-, U17-, U18- ja U20-maajoukkueet osallistuvat vuoden aikana jokainen kymmenestä kahteentoista ottelu- tai turnaustapahtumaan.

- Nuorten maajoukkueet ovat yleensä liikkeellä aina samoihin aikoihin toistensa kanssa. Ympäri vuoden hoidan heidän käytännön asioitaan lentojen ja hotellien varaamisesta vakuutuksista huolehtimiseen. Teen paljon yhteistyötä joukkuejohtajien kanssa, jotta asiat saadaan hoidettua parhaalla mahdollisella tavalla, Tirinen esittelee työnkuvaansa.

Kisojen aikana kisatoimiston vastaavana Tirinen huolehtii joukkueiden käytännön tarpeista.

- Joulun pyhinäkin päivystin pukukoppikäytävän toimistolla. Parhaamme mukaan vastailemme pelaajien mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja hoidamme juoksevia asioita, hän kertoo kisojen toimenkuvastaan.

Meneillään olevissa MM-kisoissa parasta Tirisen mukaan on ollut Nuorten Leijonien menestys.

- Meidän pojat ovat hoitaneet upealla tavalla pelejä. On ollut mahtavaa seurata heidän etenemistään turnauksessa, kerrankin kun olen päässyt pelejä seuraamaan, hän iloitsee.

Tirinen on työskennellyt nuorten maajoukkueiden parissa jo neljäntoista vuoden ajan.  Vaikka työ on rankkaa ja pitää kiireisenä ympäri vuoden, yksi asia saa jaksamaan työssä.

- Nämä nuoret ovat niin ihania! hän vastaa empimättä.

 
 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia

U20 Nuorten Leijonien ohjelma 2020-21

18.07.-23.07.2020:
Testi- ja otteluleiri, Vierumäki

Kauden muut tapahtumat vahvistetaan elokuussa.