maanantai, 04 tammikuu 2016 23:21

Kapteeni Rantanen - ”Pelasimme viisasta kiekkoa”

Kirjoittanut Jenni Nummi
Kapteeni Rantanen - ”Pelasimme viisasta kiekkoa” Petteri Vilkki

Mikko Rantanen oli tyytyväinen mies Ruotsin kaaduttua lukemin 2-1. Tiukka ottelu ratkesi Nuorten Leijonien kapteenin mukaan vahvaan puolustuspelaamiseen.

Mikko Rantanen oli maanantaisen ottelun jälkeen helpottunut mies. Niin oma kuin hyökkäysketjunkin peli oli ottanut harppauksen edellisiin peleihin verrattuna.

- Oli turnauksen paras peli sekä itseltä että ketjulta. Vähän olemme hakeneet peliä, mutta pikkuhiljaa pelien edetessä on tuntunut paremmalta. Pikkujutuista on ollut kiinni, mutta tänään saimme maalejakin tehtyä, Rantanen iloitsi viitaten ketjukavereihinsa ”Hineen”(Hintz) ja ”Kalikseen”(Kalapudas), jotka vastasivat Suomen maaleista. Rantanen keräsi kummastakin osumasta syöttöpisteet.

Peli oli kokonaisuudessaan ehjä ja roimasti kehittynyt puolustuspeli sai hyökkääjän kehumaan koko joukkuetta.

-Tämä oli paras peli tässä turnauksessa, pelasimme hienot 60 minuuttia ja puolustimme loistavasti. Kaapo
Kähkönen pelasi aivan huippuottelun. Pelasimme viisasta kiekkoa, Rantanen summasi voitokkaan ottelun avaintekijöitä.

Tunteet on edelleen pidettävä kurissa Ruotsi-pelin jälkeen, sillä tärkein ottelu on vielä jäljellä. Rantasella ei ole suosikkia tiistain finaaliottelun vastustajaksi.

-Tulkoon kumpi tahansa joukkue, Venäjä tai Yhdysvallat. Kova joukkue tulee vastaan, mutta kovia olemmemekin. Emme saa juhlia vielä, sillä meidän on keskityttävä huomiseen peliin, hän painotti.

Kapteeni lupasi pitää huolen joukkueen henkisestä valmistautumisesta kultaotteluun.

- Vaikka tuuletimmekin voittoa, koko joukkue tietää ettemme ole vielä voittaneet mitään. Meidän on oltava huomenna nälkäisiä, jotta voimme nujertaa vastustajan, hän lopetti päättäväisenä.

Olet nyt

Lisää U20-uutisia

U20 Nuorten Leijonien ohjelma 2020-21

18.07.-23.07.2020:
Testi- ja otteluleiri, Vierumäki

Kauden muut tapahtumat vahvistetaan elokuussa.