tiistai, 17 kesäkuu 2014 16:50

Jortikasta alle 20-vuotiaiden päävalmentaja, Marttila alle 18-vuotiaiden peräsimeen

Kirjoittanut Toimitus
Hannu Jortikka palaa Nuorten Leijonien peräsimeen. Hannu Jortikka palaa Nuorten Leijonien peräsimeen.

Hannu Jortikka on nimitetty alle 20-vuotiaiden jääkiekon maajoukkueen päävalmentajaksi.

Jortikka aloittaa tehtävässään välittömästi Karri Kiven siirtyessä KHL-joukkue Traktor Tsheljabinskin päävalmentajaksi.

Nuorten Leijonien päävalmentajana viidet kisat toiminut ja joukkueensa sekä maailmanmestaruuteen että pronssille johdattanut Jortikka palaa Nuorten Leijonien peräsimeen iloisin mielin.
- Olen valmentanut kolme vuotta Venäjällä, on hienoa palata Suomeen ja erityisesti Nuorten Leijonien pariin. Alle 20-vuotiaiden valmentaminen on erittäin motivoivaa, pelaajat laittavat itsensä likoon täysillä jokaisessa pelissä.

Myös Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola iloitsee juuri varmistuneesta sopimuksesta, joka kattaa kaksi kautta huipentuen Helsingissä 26.12.2015–5.1.2016 pelattaviin alle 20-vuotiaiden MM-kotikisoihin.
- On hienoa, että saimme Jortikan mukaan. 20-vuotiailla on tiivis puolitoista vuotta edessään - syksyn maaotteluiden jälkeen MM-kisat pelataan täysille katsomoille Kanadassa ja tämän jälkeen alkaakin valmistautuminen MM-kotikisoihin.

Pikkuleijonien eli alle 18-vuotiaiden maajoukkueen valmennuksesta vastaa tulevalla kaudella Mika Marttila. Vuonna 1997 syntyneitä maajoukkuetasolla valmentaneen Kalle Kaskisen siirtyessä Jokereihin siirtyy ikäluokka ensi kaudella Marttilan vastuulle. Marttila on toiminut Pikkuleijonien päävalmentajana myös kausilla 2008–09 ja 2012–13, kummallakin kerralla joukkue sijoittui MM-kisoissa pronssimitaleille.


 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia

U20 Nuorten Leijonien ohjelma 2020-21

18.07.-23.07.2020:
Testi- ja otteluleiri, Vierumäki

Kauden muut tapahtumat vahvistetaan elokuussa.

Etsi sivustolta