sunnuntai, 09 helmikuu 2014 20:56

U20: Kivi äärimmäisen tyytyväinen kotiturnauksen antiin

Kirjoittanut
Karri Kivi luotsasi joukkueen kotiturnauksen voittajaksi. Karri Kivi luotsasi joukkueen kotiturnauksen voittajaksi. Jukka Salminen.

Nuoret Leijonat voitti kotiturnauksensa ja päävalmentajan Karri Kivi oli tyytyväinen paitsi peliesityksiin, että pelaajiston asenteeseen. Vaikka maajoukkueen seuraava turnaus on vasta huhtikuussa, Kiven arki jatkuu jääkiekontäyteisenä.

Nuoret Leijonat kotiturnauksen voittoon luotsannut Karri Kivi oli tyytyväinen mies päätöspelin jälkeen. Varsinkin otteluiden vauhti on jäänyt valmentajan sekä pelaajien mieleen.

- Ihan huippuvauhti! Nää pojat on sanonukin että näissä neljässä kansainvälisessä pelissä, vaikka numerot ovat olleetkin noin isoja, tempoero on ollut kova verrattuna nuorten SM-liigaan, Kivi sanoi.

Ennen turnausta Kiven ja muun johtoryhmän yhtenä tavoitteena oli ajaa pelaajat sisään “talon tavoille.” Pelaajat olivat kuitenkin laittaneet työhaalarit valmiiksi päälle ja asenteen kohdalleen, joka miellytti valmentajaa:

- Mä oon niin tyytyväinen kuin valmentaja vain voi olla! Ne on kyllä tehnyt seuroissa hemmetin hyvää työtä. Toi työmoraali noilla jätkillä, ihan huikeaa! Hieno katsoa!

- Treeneissäkin oli heti avoin mieli kun asioita korjattiin. Yllättävän nopeasti saatiin asioita läpi.

Koska turnauksessa esiintynyt joukkue oli suurimmaksi osaksi Kivelle tuntematon, oli hänelle tärkeää saada nähtyä pelaajia neljän ottelun verran. Vaikka kartoitus oli tärkeässä osassa turnauksessa, ei se ollut Kiven mukaan pääasia:

- Se tulee siinä sivussa. Tärkein on aina, kun joukkueena mennään, että joukkue yhdessa voittaa, kokee ja tekee.

Mestarivalmentajan arki on ollut jo jonkin aikaa, kuten ehkä arvata saattaa, jääkiekontäyteistä. Vaikka alle 20-vuotiaiden seuraava turnaus on vasta huhtikuussa, tällaisena se Kiven mukaan jatkuu vielä jonkin aikaa:

- Mulla on nyt jääkiekkoa ollut joka päivä viimeiset neljä kuukautta. Ei se nyt tästä eteenpäinkään näytä siltä, että muuttuisi.

- Huomenna mulla on Bluesin ja Jokereiden kanssa seurakäynti. Sitten tiistaina on jääkiekkopeli, keskiviikkona jääkiekkoa ja torstaina jääkiekkopeli. Sitten mulla on perjantaina jääkiekkopeli ja lauantaina jääkiekkopeli.

- Eli ei se mun elämä tästä mihinkään muutu, Kivi hymyilee. 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia