perjantai, 24 joulukuu 2010 01:44

U20 Torontossa: Pastori vinkkasi yllättävästä tuesta

Kirjoittanut JOUKO MATTILA

101223_pizza_750px.jpg

Suomen joukkueen valmistautumiseen kohti Buffalon MM-kisoja kuului Kanadan leirillä myös vierailu Torontossa, paikallisten suomalaisten luona heidän seurakuntansa tiloissa. Paikalle oli kutsuttu avoimesti kaikki seurakuntalaiset ja heitä tulikin paikalle noin sata.


Isännät tarjosivat joukkueelle pizzat ja sen jälkeen joukkue esiteltiin paikalle olleille. Esittelyn jälkeen halukkaat saivat esittää pelaajille ja johtoryhmälle kysymyksiä ja kovin kiinnostuneita he joukkueen asioista olivatkin. Nuorimmat paikalla olleet (ja myös hieman vanhemmatkin) halusivat myös pelaajilta runsaasti nimmareita ja itseään kuvattavan pelaajien kanssa.
 
101223_paidan_luovutus_750px.jpgLopuksi Suomen joukkueen yhteyshenkilönä Kanadan leirillä ja MM-kisoissa toimiva Eric Nuppola oli järjestänyt arpajaiset, joiden pääpalkintona oli Suomen joukkueen pelipaita kaikkien nimmareilla varustettuna.
 
Vierailu oli mukava, lämminhenkinen tapahtuma, jonka paikallinen pastori päätti uskoen hänenkin yhteyksillään olevan apua joukkueen menestyksessä!

Olet nyt

Lisää U20-uutisia