torstai, 30 joulukuu 2010 01:11

Tässä päävalmentaja Marjamäen kommentit Saksa-pelin jälkeen!

Kirjoittanut

Marjamaki_Lauri_01_10_450px.jpg

Nuorten Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki kommentoi Suomi-Saksa -ottelua välittömästi pelin päätyttyä MTV3 MAX:n suorassa lähetyksessä.


- Tietenkin voitto tyydyttää ja viisi tehtyä maalia ja Ortion hyvä maalivahtipeli. Mutta kyllä joukkueella vaikeaa oli, kolmas peli neljään päivään. Kyllä meillä valmistautuminen jäi vähän vajaaksi. Se näkyi koko illan tänään.

Ensimmäisestä erätauosta, jolta palattuaan Suomi ratkaisi ottelun:
- Kyllä siellä vähän ääntäkin korotettiin. Hyvä, että joukkue heräsi. Saatiin vähän helpollakin muutama maali. Joskus niinkin päin.

Miikka Salomäen roolista kolmoskentässä:
- Henri Tuominen loukkaantui ensimmäisessä erässä punnertaessaan maalille tilanteessa, jossa tuli Saksalle jäähy. Salomäki oli mies paikallaan ja toi selkeästi voimaa ketjuun. Tuomisella ei pitäisi olla paha vamma, mutta hän ei oikein voinut ottaa painoa jalalle. Katsotaan, mitä lääkäri sanoo pelin jälkeen.

Huomisesta välipäivästä:
- Kyllä me aika kovilla ollaan oltu. Käsitellään tämä peli. Uskon, että joukkue on sen verran fiksu, että se ymmärtää, että tässä oli paljon opittavaa. Tarvitsemme kaikenlaisia kokemuksia, jos aiomme kehittyä tämän turnauksen aikana.

- Huomenna palautellaan. Osa porukasta, maalivahdit ja vähemmän pelanneet pelaajat, menevät jäälle ja muut tekevät palauttavan harjoituksen hallilla.

Perjantain maalivahtivalinnasta:
- Ei ole tehty vielä valintaa, mutta Ortio on ollut loistava. Mikäli mitään ihmellistä ei ilmene, Ortiolla mennään.