perjantai, 31 joulukuu 2010 22:26

Päävalmentaja Marjamäki Slovakia-pelin jälkeen: "Olen ylpeä joukkueestamme"

Kirjoittanut

Nuorten Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki kommentoi perjantai-illan Slovakia-Suomi -peliä (0-6) välittömästi ottelun jälkeen MTV3 MAX:n suorassa lähetyksessä.


- Olen erittäin tyytyväinen joukkueen ilmeeseen. Tapa millä tultiin peliin, 3-0 ensimmäinen erä, toinen erä puolustettiin järkevästi ja tehtiin hyvät maalit. Vaikka kolmannessa erässä emme tehneet maaleja, tykkäsin tosi paljon joukkueen tyylistä, sitoutumisesta ja pelaamisesta. Siinä oli tolpatkin puolella, ettei tullut lisää maaleja. Olen erittäin tyytyväinen ja ylpeä joukkueestamme, tämä oli tärkeä peli ja hoidimme sen hienosti kotiin.

Joukkueen pelitavasta:
- Vahvuutemme on kiekossa pysyminen varsinkin päätypelissä. Voisimme vielä enemmän käyttää pakkeja, jotta tulisi ohjurimaaleja. Lähtöpelissä laitahyökkääjämme menee joskus liian pitkälle, hänen pitäisi pikkuisen voittaa aikaa, jotta kiekottomat pelaajat ehtisivät mukaan ja maalille. Yritämme sitä, mutta tempo on täällä aika kova ja välillä se unohtuu. Olen kuitenkin tyytyväinen peliimme ja rohkeuteemme kiekollisessa pelissä.

Meneekö jo liiankin hyvin?
- Ei missään nimessä mene hyvin. Olen nähnyt ensimmäisestä päivästä lähtien, että nämä pojat haluavat menestyä ja heillä on nastaa keskenään. Päivä päivältä joukkue tuntuu paremmalta.

- Nyt lähdetään kunnon peleihin, nälkä on kova ja peli on olemassa. Nyt on vain kyse itsensä arvostamisesta ja uskalluksesta. Annetaan palaa vaan eikä mietitä mahdollisia virheitä.