perjantai, 07 tammikuu 2011 21:46

Nuoret Leijonat palasivat kotimaahan

Kirjoittanut

u20_lentokentta_k462.jpgSuomen Nuoret Leijonat palasivat perjantai-iltana pitkän kotimatkan jälkeen Buffalosta takaisin kotimaahan. Vaikka urheilullinen tulos ei ollut joukkueen tavoitteiden mukainen, nähtiin lentokentällä onnellisia ja yhtä kokemusta rikkaampia tulevaisuuden lupauksia.


U20-maajoukkueen paluumatka ei muodostunut samankaltaiseksi Via Dolorosaksi kuin menomatka Kanadaan, sillä Frankfurtin kautta Helsinki-Vantaalle saapuneen joukkueen lentokone laskeutui Suomeen hieman ennakoitua aikataulua edellä kello 17:35. Pelaajia oli vastaanottamassa omaisten lisäksi myös maajoukkueiden huoltoryhmässä toimiva Erkki Haapanen, joka isälliseen tapaansa toivotti joukkueen tervetulleeksi Suomeen. Pelaajien ja johtoryhmän lähtiessä paluumatkalle kotikaupunkeihinsa, Haapasen tehtäväksi jää pelivarusteiden huoltaminen jälleen pelattavaan kuntoon.

Maalivahtivalmentaja Lasse Sampakoski kertasi Leijonat-toimitukselle lyhyesti Bostonin MM-kisamatkan antia.

u20-lentokentta-k463.jpg

- Koko joukkueelta nähtiin MM-kisoissa hienoa taistelua, ja turnaus oli kaikin puolin hyvä kokemus. Erityisesti puolustuspelimme oli hienossa kunnossa, ja matkasta jäi paljon myönteisiä asioita mieleen, Sampakoski arvioi.

- Pelasimme Buffalossa kauden parhaat pelimme emmekä hävinneet huonolle vastustajalle.

u20-lentokentta-k461.jpg

u20-lentokentta-k464.jpg

u20-lentokentta-k460.jpg