keskiviikko, 03 helmikuu 2021 13:30

U18 Pikkuleijonien päävalmentaja Petri Karjalainen käänsi katseet torstain leiripeliin: "Joukkue kasvaa ja pelaajat kehittyvät"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Päävalmentaja Petri Karjalainen päivysti tiistain leiripelissä Valkoisen joukkueen penkin takana. Päävalmentaja Petri Karjalainen päivysti tiistain leiripelissä Valkoisen joukkueen penkin takana. Pasi Mennander

Pikkuleijonien tiistai-illan leiripeli antoi valmennukselle paljon tietoa joukkueen ja pelaajien tilanteesta matkalla kohti MM-kisoja.
– Torstain ottelussa rutistamme muutamia valittuja asioita parempaan suuntaan. Sitä kautta joukkue kasvaa ja pelaajat kehittyvät, päävalmentaja Petri Karjalainen sanoi.

Tiistai-illan ensimmäinen leiripeli oli hyökkäyspelaamisen juhlaa. Kahteen joukkueeseen jaettu leiriryhmä mätti 60 minuutissa yhteensä 12 maalia. Ns. Sininen joukkue otti voittomaalikilpailuun venyneessä pelissä lopulta 7–6-voiton.

– Hyvin innokasta jääkiekkoa, päävalmentaja Petri Karjalainen summasi pelin jälkeen.

– Joukkueessamme on aina ollut paljon hyökkäystaitoa. Se näkyi tänäänkin. Kolikon kääntöpuoli on se, että emme voi uhrata pelimme tasapainoa hyökkäysinnokkuuteen.

Leirin lähtökohdat olivat haastavat, sillä osalla pelaajista oli takanaan pitkä pelitauko koronarajoitusten takia.

– Joukkue on nyt pitkän tauon jälkeen kasassa. Pelissä näkyi asioita, joista olemme täällä puhuneet. Saimme ottelusta hyvää materiaalia, ja torstain ottelussa rutistamme muutamia valittuja asioita parempaan suuntaan. Sitä kautta joukkue kasvaa ja pelaajat kehittyvät.

 

"Saamme hyvää oppia turnaustilanteista, niissähän pelataan paljon pelejä lyhyessä ajassa ja koko ajan mennään ihan äärirajoilla."

Keskiviikkona joukkue ei pelaa, jälkimmäinen leiripeli on ohjelmassa torstaina kello 13.00.

– Keskiviikkona puramme poikien kanssa tämän ottelun. Siellä olisi paljon asioita, joihin voisimme kiinnittää huomiota, mutta keskitymme muutamiin tärkeimpiin. Lisäksi on tärkeää hoitaa palautuminen hyvin, pojilla on varmasti tankit tyhjinä.

– Pyrimme toimimaan niin, että torstaina pelaamme vielä paremman ottelun. Samalla näemme, miten pelaajat suorittavat vähän väsyneemmässä tilassa. Saamme hyvää oppia turnaustilanteista, niissähän pelataan paljon pelejä lyhyessä ajassa ja koko ajan mennään ihan äärirajoilla.

LeijonatTV tarjoaa torstain leiriottelusta suoran verkkolähetyksen. Ottelu alkaa kello 13.00.

Olet nyt

Lisää U18-uutisia

 
 
 

U18 Pikkuleijonien ohjelma 2020-21

20.07.-28.07.2020:
Testileiri ja kesäopiskelu, Vierumäki

23.08.-27.08.2020:
Jää- ja otteluleiri, Rauma

02.11.-05.11.2020:
Jääleiri, Vierumäki
Kolmen Ruotsi-ottelun sarja jouduttiin perumaan

01.02.-04.02.2021:
Jää- ja otteluleiri, Vierumäki

26.04.-06.05.2021:
MM-kisat, Frisco & Plano, Texas, USA

 

Etsi sivustolta