lauantai, 30 huhtikuu 2016 10:26

Pikkuleijonien Robin Salo: "Vähän pystyin kuumentamaan"

Kirjoittanut Hinni Hirvonen
Robin Salo oli haluttu haastateltava tiistaina, jolloin Pikkuleijonat palasi Suomeen. Robin Salo oli haluttu haastateltava tiistaina, jolloin Pikkuleijonat palasi Suomeen. Pasi Mennander

Pikkuleijonien puolustaja Robin Salo paljasti finaalipelin vastustajan olleen toivottu. Rakas naapurimaa sytyttää paitsi katsomossa myös kentällä.

– Jätkät olivat vähän enemmän innoissaan. Itse ainakin saan enemmän irti, kun Ruotsi on vastassa. Kyllä se oli huikeeta pelata Ruotsia vastaan finaali.

Vaasan Sportia edustava Salo taitaa myös toisen kotimaisen. Salon mukaan kavereita ei kuitenkaan kuumennettu – ainakaan paljoa.

– Ei siinä hirveästi kuumennettu. Yritin keskittyä vähän enemmän omaan peliin, mutta vähän pystyin heittämään.

Salo kantoi kapteenin C-kirjainta välierässä USA:ta vastaan Juuso Välimäen sairastuttua.

– Yritin vain olla oma itseni ja tehdä parhaani, että saisin jätkät valmiiksi siihen peliin, Salo kuvaili kapteenintehtäviään.

Ennen rentoa mutta harjoitteluntäyteistä kesää Salo suunnitteli juhlistavansa maailmanmestaruutta vielä tovin kotona Vaasassa.

– Nyt pitää nauttia. 

Pikkuleijonat jakaa nimikirjoituksia 3. toukokuuta kello 17.30 alkaen Hartwall Arenan Luola-ravintolassa. Kello 18.30 käynnistyy A-maaottelu Suomi - USA.