maanantai, 21 huhtikuu 2014 09:57

U18 MM: Näitä tshekkejä Pikkuleijonien on syytä varoa

Kirjoittanut
Tshekin tehokkain pelaaja on #11 Vaclav Karabacek (2+2) Tshekin tehokkain pelaaja on #11 Vaclav Karabacek (2+2) Tiina Pirilä.

Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue saa tänään vastaansa Tshekin ikäluokan MM-kisoissa. Pikkuleijonat on voittanut molemmat ottelunsa, Tshekkiä sen sijaan rasittaa USA:ta vastaan kärsitty tappio.

Tshekki voitti kisojen avausottelussaan Tanskan murskaavasti 9-2. USA:ta vastaan tshekit jäivät maaleitta, mutta joukkueen taitavat yksilöt pystyivät luomaan tekopaikkoja.

Kahden pelatun ottelun jälkeen Tshekin tehokkain pelaaja on Vaclav Karabacek (2+2), joka pelaa Kanadassa Quebecin junioriliigan Gatineun joukkueessa. Kolmeen tehopisteeseen ovat yltäneet Jakub Vrana, Pavel Zacha ja Michael Spacek.

Tshekin pelaajista Vrana ja taiturimainen David Pastrnak pelasivat päättyneellä kaudella Ruotsissa miesten pelejä, ja edustivat maataan vuodenvaihteessa nuorten MM-kisoissa. Heidän lisäkseen myös Zacha oli mukana Suomen maailmanmestaruuteen päättyneessä nuorten MM-turnauksessa.

Suomen on oltava hereillä etenkin Pastrnakin, Vranan ja Zachan kanssa, joilla riittää kosolti yksilötaitoa. Suomen ja Tshekin välinen ottelu alkaa Lappeenrannassa kello 15.

Viimeksi muutettu maanantai, 21 huhtikuu 2014 10:57