lauantai, 10 elokuu 2019 10:28

Kolme pointtia U17:n ensimmäisestä Venäjä-pelistä – "Siitä meidän pitää saada vahvaa uskoa"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Venäjän maalilla väännettiin vahvasti. Venäjän maalilla väännettiin vahvasti. Pasi Mennander

Mitkä asiat nousivat esille alle 17-vuotiaiden poikien Venäjä-otteluiden sarjan avauspelissä? Tässä kolme näkökulmaa perjantain otteluun, joka päättyi Venäjän 4–3-jatkoaikavoittoon. Ottelu pelattiin Vierumäellä.

1. "Pelatessamme vahvaa eurooppalaista huippujoukkuetta vastaan meidän on pystyttävä pelaamaan rohkeasti. Yksilön pitää olla rohkea."

2. "Emme kuitenkaan voi voittaa näitä pelejä, jos emme ole yhdessä vahvoja. Sekä pelistrategian että pelikurin on toteuduttava."

3. "Kansainvälisten pelien voittaminen on pienestä kiinni. Tänään olimme kaksi erää parempia, ja siitä meidän pitää saada vahvaa uskoa. Lauantain ottelun ykkösasia on, että uskomme voittavamme pelaamalla omaa peliämme. Tämä on kolmen ottelun sarja, jossa on jaossa yhdeksän pistettä. Meillä on nyt yksi piste, Venäjällä kaksi."

Leijonat-toimitus arvioi ottelun yhteistyössä Hannu Saintulan kanssa. Joukkueenjohtaja Saintula toimii otteluiden aikana valmennuksen tukena, hän analysoi kenttätapahtumia ja raportoi niistä valmentajille.

Ottelun Suomi–Venäjä tilastotapahtumat tulospalvelussa
Koko ottelun tallenne

Joukkueet kohtaavat toisen kerran lauantaina. Ottelu alkaa Vierumäen jäähallissa kello 17 ja siihen on vapaa pääsy. Ottelusta on suora verkkolähetys Leijonat.fi:ssä.

Olet nyt

Lisää U17-uutisia

Etsi sivustolta